Végre beköszöntött a tavasz és a jó idő, ami egyet jelent azzal, hogy újra lengébben öltözködhetünk. A legújabb divatok határozottan a bohémabb stílus felé invitálnak bennünket, és magukkal hoztak egy újabb őrületet, a papucsokat! Bizony, idén határozottan divatosnak számítanak a papucsok. Azonban van pár alapszabály ezekkel a lábbelikkel kapcsolatosan, melyeket érdemes szem előtt tartani, ha nem szeretnénk divat bakikat véteni.

Az egyik legmegosztóbb kialakításnak határozottan a lábujjközös papucsok számítanak, ami nem véletlen, hiszen mikor ez az irányzat megjelent, leginkább még csak silányabb minőségű termékek lepték el a piacot. Sokan azonban úgy vélték, a melegben megengedhetik maguknak, hogy ezeket a szilikon csodákat az utcán, vagy akár a munkahelyükön is viseljék. Szerencsére azóta megjelentek minőségi kialakítások is, melyek főként préselt parafa talppal, és bőr vagy más jellegű, igényes felső résszel rendelkeznek.

Azonban a minőség ellenére is vannak olyan események és alkalmak, melyekre nem érdemes, vagy nem illik lábujjközös papucsot választani! Például bármennyire is szabad az öltözködési etikett az irodában, ahol dolgozunk, nem illik teljesen nyitott papucsban megjelenni, különösen egy megbeszélésen. Ahogyan az utcára sem érdemes akármilyen lábujjközös papucsot felvenni! Ha városnézés vagy séta közben szeretnénk kényelmes lábbelit viselni, válasszunk minőségi, divatos lábujjközös papucsot! Ugyanakkor a színvonalasabb kialakításokat nem érdemes strandra vagy más víz közeli helyszínen, illetve fesztiválokon hordani, hiszen ezeken a helyeken könnyen megsérülhetnek vagy tönkremehetnek.

Számunkra, a Kávai Designnál az a legfontosabb, hogy vásárlóink megtalálják a számukra ideális kialakításokat. Az általunk kínált Birkenstock lábujjközös papucsok között található elegánsabb kialakítás, mely a városi séták alkalmával tökéletes kényelmet biztosít, illetve olyan strapabíró szilikon változat, mely ellenáll a kiemelt igénybevételnek. Látogasson el a www.birkenstockuzlet.hu weboldalunkra, és tekintse meg széles kínálatunkat, ha Ön is komfortos és esztétikus papucsot keres nyárra!

Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-30/749-9129-es számon, akár e-mailben a kavai@kavai.hu címen!