Fontosnak tartja az igényes megjelenést? A közeljövőben több rendezvényen vesz részt csapatával, vagy promóciókat szervez? Ilyen esetekben meghatározó szerepet tölt be a munkavállalók megjelenése. Egyedi pólók nyomtatásával tükrözheti a cég arculatát, és könnyebben felhívhatja a figyelmet színvonalas szolgáltatására.

Nagyszerű ötlet a különböző eseményeken, promóciók alkalmával, sőt a munkahelyen is egységes, kényelmes és stílusos pólóban megjelenni. Ha még nem gondolkodott ezen, itt az ideje, hiszen számos szempont alapján érdemes ezt a döntést meghozni. Az egyedileg megtervezett termékeket egymástól eltérő nyomtatási módszerekkel készülhetnek. Fontos, hogy az anyagnak megfelelő technikával oldja meg az egyedi póló nyomtatást. Bármilyen színű, méretű és fazonú felsőket elláthat a cég logójával, illetve egyéb feliratokkal, ábrákkal. Ezek nem csak öltöztetnek, hanem megkülönböztetik a vállalat alkalmazottait a látogatóktól. Felhívhatják a figyelmet a cég tevékenységére, és pozitív benyomást keltenek. Az egyénekből csapatot varázsolhat. A tagok jobban érzik majd, hogy a céget képviselik, és felelősségteljesebben, hatékonyabban dolgoznak. Tehát megéri az egyedi póló nyomtatása mellett dönteni.

Különböző technikák alkalmazásával nyomtatjuk a kiválasztott termékeket a Step Kft. munkatársaiként. Felkészülten, sok éves tapasztalattal vállaljuk az egyedi póló nyomtatást. Bármekkora mennyiségű egyedi mintával rendelkező pólóra van szüksége, számíthat a segítségünkre. Transzfer-, szita-, tampon-, és közvetlen textilnyomást egyaránt végzünk. Az anyagnak megfelelő módszert alkalmazzuk. Informálódjon cégünk tevékenységéről, és a tőlünk megrendelhető árukról a www.stepkft.hu internetes oldalunkon!

Öltöztesse a munkatársakat egységes és különleges ruházatba! Biztosítson olyan termékeket, amelyekben igazán jól érezhetik magukat! Bízza ránk az egyedi pólók nyomtatását! Érdeklődjön a szolgáltatásunkról a 06-94-345234-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@stepkft.hu e-mail címünkre!