Igazi különlegességre vágyik, amivel feldobhatja a hangulatot? Kedveli a borokat, és a szokásostól eltérő, kiváló minőségű italra vágyik? Érdemes a kései szüretelésű Furmint vagy Late Harvest borokat megkóstolni, ugyanis egyedülálló élményben lehet része. Nem kell messzire mennie, hiszen bármikor megrendelheti a legmegfelelőbb termékeket bor webáruházból.

Többféle szőlőfajta termesztésére van lehetőség, amelyekből hosszú munkafolyamat után kiváló minőségű bor készíthető. Ha kedveli ezt az italt, nem maradhat ki a kóstolóból két ismert és kedvelt tokaji ital. A borkülönlegességek világát idézheti elő, ha megkóstolja a Furmint vagy a Late Harvest borokat. A furmint szőlőfajta október közepén érik. Jó cukorgyűjtő képességének köszönhetően magas alkohol tartalmú bor állítható elő belőle. Az éretten szüretelt szőlőből kiváló minőségű száraz és édes bor készíthető. Időt és energiát spórolhat a beszerzés alkalmával, ugyanis lehetősége van az online megrendelésre. Bor webáruházból bármikor kiválaszthatja azokat az italokat, amelyek szebbé tehetik egy-egy rendezvényét, és kiváló ötlet ajándékba is bort adni.

Különleges válogatásból rendelheti meg az Ön számára legmegfelelőbb italokat alapbor.hu bor webáruházunkból. Népszerű termékeink a Tokaji Furmint száraz fehér bor és a Tokaji Late Harvest, ami két szőlőfajtából készült. Kedvező áron juthat hozzá a finomabbnál-finomabb borokhoz. Széles kínálattal várjuk, így könnyedén megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő borokat. Informálódjon részletesen termékeinkről a www.alapbor.hu internetes oldalunkon!

Kóstolja meg a Furmint és a Late Harvest borokat! Készüljön a kiemelkedő eseményekre nagyszerű italokkal, vagy akár ajándékozzon kiváló termékekből! Bármilyen kérdése merül fel tevékenységünkkel kapcsolatban, keressen bennünket a 06-47-950-799-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@alapbor.hu e-mail címünkre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!