Az ebéd rendelés sokak számára jelent ideális megoldást, hiszen a rohanós hétköznapokban nem kell még pluszban bevásárlással, főzéssel foglalkozni. Azonban az utóbbi időszakban tapasztalható áremelkedéseknek köszönhetően sokan döntöttek úgy, hogy mégis megpróbálják belezsúfolni az ételkészítést a napjaikba, ám ez gyakran csak nehézségek árán oldható meg.

Szerencsére van megoldás erre a problémára is, mégpedig a jóáras ebéd rendelés! Nem muszáj ugyanis vagyonokat költeni akkor sem, ha Ön mégis az ebéd házhoz szállítást választaná. Hogy mit is jelent pontosan a jóáras ebéd menü?

Fix menüsor: ételeket cserélgetni nem lehet, minden eseben az előre megadott fogást és köretet szállítjuk ki. A menü egyféle levest és egyféle főételt tartalmaz, ezért érdemes előre átnézni, hogy valóban minden megfelelő-e a megadott feltételek szerint.

Egyfajta méretű adagok: cégünknél alapvetően van lehetőség teljes adag és nyugdíjas menü rendelésére is, azonban a jóáras menü minden esetben nyugdíjas adagot tartalmaz. Nem szükséges hozzá nyugdíjas igazolvány, tőlünk bárki rendelhet ilyen áron.

Csak egész hétre rendelhető: a jóáras ebéd házhoz szállítás csak egész hétre rendelhető, fixen, hétfőtől péntekig. Ára 1790 Ft naponta, egy főre, így az egész heti ebéd 8950 Ft-ból jön ki.

Cégünk a jóáras menüt azért alakította ki, hogy aki szeretné visszafogni a kiadásait, az is tudjon tőlünk rendelni. Az ajánlat fentebb felsorolt feltételeit szigorúan vesszük. A minőség tekintetében nem kell kompromisszumot kötni, a jóáras menüt ugyanúgy friss alapanyagokból, odafigyelve, házias ízvilágban készítjük el. Tökéletes választás mindenkinek, aki szeret finomakat enni, ellenben nem válogat és nincsenek extra elvárásai az ebédjével kapcsolatban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, a menü megtekintéséhez látogasson el a www.csomorilangos.hu weboldalra! Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-433-84-64-es telefonszámon vagy a rendeles@csomorilangos.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére mindenben.