Szívesen fogyasztana magyaros ételeket, de nincs ideje a főzésre? Kiemelkedő alkalom ünneplésére készül, vagy szeretne a családjával, esetleg a barátaival együtt étkezni? Magyaros étteremben különleges finomságok közül választhat, és kellemes környezetben kapcsolódhat ki a szeretteivel.

Az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen a helyes táplálkozás, fontos, hogy naponta legalább egyszer fogyasszon meleg ételt. A rohanó, stresszes hétköznapok során nem biztos, hogy van ideje a kedvenc ételeit megfőzni. Sok ember életében a meleg ételek rendszeres fogyasztása is kimarad, ami egyáltalán nem tesz jót a szervezetnek. Ha Ön számára is ismerős ez a helyzet, tanácsos nagyobb figyelmet fordítani a helyes, változatosabb étkezésre. Magyaros étteremben rengeteg különlegesség közül válogathat, könnyen megtalálhatja a kedvenceit. Megéri legalább hetente betérni egy magyaros étterembe, így nem kell időt szakítania az otthoni főzésre, és színvonalas kiszolgálásban részesülhet. Ha ünneplésre készül, vagy szeretne a családtagjaival, a barátaival ebédelni, netán vacsorázni, szintén érdemes magyaros étteremben asztalt foglalni. Céges események, találkozók megszervezésekor is kiváló ötlet magyaros éttermet választani, ahol mindenki rendelhet a saját ízlése szerint a különféle hagyományos ételek közül.

Kóstolja meg Kakas Éttermünk ételkülönlegességeit! 1924 óta várjuk a vendégeket tradicionális magyar konyhával, többek között halászlével, csülkös bablevessel, és igazi húslevessel. Magyaros éttermünkben vállaljuk a különböző események megszervezését, lebonyolítását. Akár családi vagy céges rendezvényről van szó, akár esküvőről, nálunk jól érezhetik magukat a meghívottak. Angyalföldi vendéglőnkben egyéni kérés szerint készítünk laktóz- és gluténmentes ételeket, a kisgyermekek számára biztosítjuk az etetőszéket.

Tekintse meg az ajánlatainkat, és informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról a www.kakasetterem.hu weboldalon! Foglaljon asztalt, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-1-3496515-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kakasetterem.hu e-mail címünkre!