Az osztálytalálkozó fontos esemény, ráadásul általában viszonylag sok ember vesz rajta részt. Éppen ezért fontos az alapos szervezés, és a megfelelő helyszín – általában étterem – megtalálása. De milyen egy jó osztálytalálkozó étterem?

1. Jól megközelíthető

Mindenképp olyan helyet érdemes keresni, ami a lehető legtöbb résztvevő számára könnyen elérhető. Ez általában a régi iskola közelében, annak városában valósítható meg, de az is előfordul, hogy egy közeli nagyvárosra esik a választás. Jó, ha az étterem mind autóval, mind pedig tömegközlekedéssel megközelíthető.

2. Megfelelő körülményeket tud biztosítani egy zárt körű rendezvény lebonyolításához

Az osztálytalálkozót olyan helyen érdemes tartani, ahol van különterem vagy van lehetőség elszeparálni a területet. Természetesen ehhez legalább hozzávetőlegesen tudni kell a várható létszámot, hiszen nem mindegy, hogy mekkora különteremmel kell rendelkezzen az adott étterem.

3. Változatos kínálattal rendelkezik

A jó osztálytalálkozó étteremben mindenki talál az ízlésének, elvárásainak megfelelő fogást, ezért fontos a széles, változatos ételkínálat. Sokan követnek valamilyen diétát, szükség van vegetáriánus, vegán ételekre, és persze az allergiákra, érzékenységekre is számítani kell a menü kialakításában.

4. Finom, házias ízvilágú ételeket kínál

A megfelelő kínálat mellett természetesen a magas minőség és a finom ízek is elengedhetetlenek. A a kellemes beszélgetések, a nosztalgiázás finom falatok mellett kellemes igazán, így garantált a jó hangulat.

5. Családias hangulatú

Egy családias hangulatú étteremben könnyebben elengedi magát az ember, és szívesen tölt több időt a rendezvényen. A sikeres osztálytalálkozóhoz ezért az étterem hangulata is nagyban hozzájárul. 

Amennyiben az optimális osztálytalálkozó étterem után kutat Budapesten, válassza a Kakas Éttermet! A www.kakasetterem.hu weboldalon többet megtudhat a helyszínről és a kínálatról. Ha további kérdése merült fel, vagy asztalt szeretne foglalni, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-349-6515-ös telefonszámon vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen!