Szervezik a nagy napot, és az étterem kiválasztása a soron következő tétel a teendők listáján? A tökéletes esküvői menüajánlat felkutatása talán az egyik legnehezebb feladat, ezért alaposan meg kell fontolniuk, hol foglalnak asztalt. Mutatjuk, mire érdemes figyelniük, ha a násznép minden tagja számára szeretnék felejthetetlenné tenni a ceremóniát követő ünneplést!

Az esküvőszervezés során számtalan kérdésben kell dönteniük, és ezek közül a legtöbb kizárólag azon múlik, hogy Önök mit álmodtak meg maguknak. A vendégek együtt fognak örülni Önökkel függetlenül attól, hogy milyen színű a dekoráció vagy éppen milyen stílusjegyeket hordoz magán a menyasszonyi ruha. Az étterem kiválasztása azonban nem ebbe a kategóriába tartozik, éppen ezért olyan összetett ez a dolog, hiszen minden egyes vendéget érint.

Ahány meghívott, annyi féle ízlés és preferencia merülhet fel, az ideális esküvői menüajánlat legfontosabb jellemzője tehát a változatosság. Lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni, ezért arra érdemes törekedni, hogy sokféle klasszikus fogás szerepeljen a menüsoron, így biztosra lehet venni, hogy az összes vendég talál magának kedvére valót.

Bár az árfekvés korántsem elhanyagolható tényező, ha minimális különbségek vannak, nem tanácsos éppen ezen spórolni. Ennél lényegesen fontosabb, hogy az ételek kifogástalanul legyenek elkészítve, még a legegyszerűbb fogás is olyan legyen, amilyennek lennie kell. Erről egyszerűen megbizonyosodhatnak; tanácsos ellátogatni a kiszemelt étterembe, így megkóstolhatnak egy-egy ételt a menüsorról és személyesen tapasztalhatják meg azt is, hogy milyen a hangulat, a kiszolgálás.

Ha olyan helyszínt keresnek, amivel garantáltan elégedettek lesznek Önök és a vendégeik is, érdemes fontolóra venniük a Kakas Éttermet. Ismerkedjenek meg esküvői menüajánlatainkkal a www.kakasetterem.hu weboldalon, látogassanak el hozzánk személyesen, és ha éttermünk elnyerte a tetszésüket, egyeztessük a részleteket! Várjuk megkeresésüket a +36-1-349-6515-ös telefonszámon és az info@kakasetterem.hu e-mail címen!