Kiemelkedő alkalom megünneplésére készül a családjával? Kedveli a magyaros ízeket, és szeretne családtagjainak is kedvezni? Magyaros étteremben mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételeket, hiszen rengeteg finomság közül lehet válogatni. Érdemes az összejövetelt kellemes hangulatú, magyaros étteremben tartani, ahol Ön, és szerettei is jól érezhetik magukat.

A rohanó, munkával telített mindennapok során egyre kevesebb idő jut az egészséges étkezésre. Sok ember a családjával sem tud együtt ebédelni, hiszen ebben a napszakban távol van az otthonától. Ha vágyik a házias ízekre, és szeretne többféle finomságot megkóstolni, érdemes magyaros étterembe ellátogatni. A születésnapok, a névnapok, a ballagások, és más családi események alkalmával szintén jó ötlet magyaros étteremben asztalt foglalni.

Hangulatos, nyugodt környezetben található magyaros étteremben az ebédelés és a vacsorázás is kellemesen telhet. Otthon érezheti magát, színvonalas kiszolgálásban részesülhet, és igazi hazai ételeket fogyaszthat. Ha szeretne a megszokott környezetből kimozdulni, vagy meglepetést szervez, magyaros étteremben nagyszerűen érezheti magát szeretteivel együtt. Budapesten lehetősége van könnyen megközelíthető helyen, hangulatos környezetben étkezni. 

Közel 200 féle friss ételkülönlegesség közül választhat a főváros 13. kerületében található Kakas Éttermünkben. Örömmel fogadjuk, ha nálunk foglal asztalt összejövetel megszervezésekor. Bármilyen alkalomból szeretne a családjával, a rokonaival, vagy a barátaival együtt ünnepelni, érdemes hozzánk ellátogatni. Tekintse meg tradicionális magyar konyhánk ajánlatát, és tudjon meg többet magyaros éttermünkről a www.kakasetterem.hu internetes oldalon!

Okozzon örömet szeretteinek azáltal, hogy magyaros étterembe szervezi az összejövetelüket! Kóstoljon meg igazán finom ételeket, amelyek biztos, hogy elnyerik családja tetszését is! Foglaljon asztalt, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-1-3496515-ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@kakasetterem.hu e-mail címünkre!