Nagy hangsúlyt fektet az ételek kiválasztására, és leginkább gluténmentesen étkezik? Egyre gyakrabban jut eszébe, hogy saját konyhájában is elkészítene néhány finomságot, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Rendkívül hasznos lehet, ha részt vesz egy gasztroworkshopon, ahol megtanulhatja a gluténmentes finomságok sütési módszereit.

A gluténmentes ételek terén hatalmas fejlődés tapasztalható, hiszen egyre több termékkel ismerkedhetünk meg. Bárhol tartózkodunk, egyszerűen hozzájuthatunk a gluténmentes alapanyagokhoz, és számos helyen választhatunk gluténmentes sütemények hosszú sorából is. Eredetileg a lisztérzékenységgel küzdők étkeztek gluténmentesen, azonban ma már egyre több ember követi ezt az egészséges életmódot. A gluténmentes táplálkozás akkor is nagy előnyünkre válhat, ha fogyni szeretnénk, azonban be kell szereznünk hozzá a megfelelő termékeket, majd a helyes módon el is kell készítenünk őket, ha saját kezűleg sütött finomságokra vágyunk. Ilyenkor problémát okozhat az, hogy még nem rendelkezünk tapasztalattal ezen a téren, vagy nem tudjuk, hol juthatunk hozzá megbízható receptekhez. A gasztroworkshopok ennek megoldására kerülnek megrendezésre! Desszertkészítő tanfolyamok, és más főzőestek különböző tematikájú programjaival találkozhatunk, amelyekre mi magunk is bármikor jelentkezhetünk!

Egyedülálló lehetőséget nyújtunk azok számára, akik szeretnék könnyedén elsajátítani a különféle egészséges főzési-sütési fortélyokat. A Bonit’Art csapatával külön figyelmet fordítunk a gluténmentes ételekre. Gasztroworkshopjaink időpontjai között megtalálhatja desszertkészítő tanfolyamunkat is! Tudjon meg többet a részletekről a www.bonitaart.hu internetes oldalunkon!

Főzzön és süssön saját konyhájában gluténmentesen, ismerje meg a különleges, ugyanakkor egyszerű recepteket gasztroworkshopunkon! Jelentkezés, vagy kérdés esetén keressen minket a 06-30-235-4626-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bonitaart.hu e-mail címünkre!