Kedveli a borokat, és családja körében is gyakran fogyasztanak különleges italokat? Ha igazán jó bort szeretne megkóstolni, és vendégeit is szívesen kínálja meg, érdemes a villányi borok közül választani.

Az ember élete során sok rendkívüli alkalom adódik, amikor örömmel ünnepelhet. Vannak olyan események, családi rendezvények, melyeket különösen fontos igényesen megszervezni. Ilyen alkalmakkor többféle itallal kedveskedhet a vendégeknek, köztük borokkal.

A hétköznapokon is jól esik elfogyasztani egy pohár, jó minőségű bort, ami felvidítja, és jót tesz az egészségnek is. A nyári napokon és estéken üdítően, hűsítően hat, télen pedig jó hangulatot teremt. A különféle szőlőfajtákból készült termékek sokféle ízvilágukkal megfelelnek mindenki igényének. A mértékletes borfogyasztásnak jótékony hatása van, de fontos, hogy az ital kiváló minőségű legyen: a villányi borban nem fog csalódni!

Ez a különleges borfajta mindenki tetszését elnyeri, minősége kiváló, zamata élvezetes. A villányi borok híresek, és könnyen tud választani a nagy kínálatból egyéni igénye szerint. Ha szabadideje engedi, érdemes a villányi pincészetbe ellátogatni, és az ott található borvidéket megcsodálni. Ha távol lakik ettől a vidéktől, megvásárolhatja a villányi borokat többféle módon. A legmegfelelőbb, ha közvetlenül a pincészettől rendel, így biztonságban jut el Önhöz a megfelelően becsomagolt, egyéni ízlése szerint kiválasztott villányi bor.

A Villányi-hegységben található Ősi Gábor pincészetünk, ahol a családunk már három generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel. Hagyományaink szerint végezzük a borfeldolgozást, a nálunk kapható villányi borok fahordós érlelés után kerülnek a palackba, és ezt követően kezdődik a palackos érlelés. Célunk, hogy bárhonnan hozzá tudjon jutni a termékeinkhez, így lehetőséget nyújtunk a rendelésre. Tekintse meg a kedvező áron beszerezhető villányi borokat webshopunk www.osipince.hu internetes oldalán!

Kóstolja meg Ön is a világszerte híres, magyar borvidék legjobb borait! Rendeljen az igazán finom villányi borok közül egyéni ízlése szerint! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére! Keressen bennünket a 06-30-2354860-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@osipince.hu e-mail címünkre!