Fontosnak tartja a biztonságot, de a megfelelő óvintézkedések mellett idén nyáron sem mondana le a vakációról, az önfeledt feltöltődésről, a kikapcsolódásról? Ugyanakkor úgy döntött, hogy egyelőre nem szeretne külföldre utazni? Válassza inkább a belföldi nyaralást, melyhez adunk egy remek, kihagyhatatlan tippet is!

Döntsön Ön is a LUXIMPEX Kft. mellett, és szálljon meg a hajdúszoboszlói Hotel Barátságban! Miért érdemes a belföldi nyaraláshoz a hajdúszoboszlói szállást választani?

Először is fontos kiemelni, hogy szálláshelyünkön mindhárom bank (OTP, K&H, MKB) által kibocsátott Szép kártyát elfogadjuk, miközben roppant színes szolgáltatáspalettával várja vendégeinket! Komfortos szobákkal, szuper medencékkel, termálvízzel, kiváló ételekkel (félpanziós ellátással, változatos gasztronómiai élményekkel) várja Önt is hotelünk a napfényes Hajdúszoboszlón! Testi és lelki felfrissülésre vágyik a belföldi nyaralás során? A Hotel Barátság felújított strandja és fürdő részlege maximálisan gondoskodik Önről!

Szeretné közelebbről megismerni strand-részlegünket? Megújult strand részünkön a nyári szezonban 20 méteres úszómedence működik, miközben az egész évben üzemelő termálvizes medencénk újabb élményelemekkel gazdagodott. Természetesen a megfelelő, komfortos körítésről is gondoskodunk: sörkertünkben nyáron roppant széles italválasztékkal várjuk a nyaralókat. A napvitorláink alatt a legnagyobb nyári kánikulában is árnyékos helyen hűsölhetnek vendégeink.

Máris kedvet kapott a belföldi nyaraláshoz? Szeretne szállást foglalni? Nem akar lemaradni a legjobb ajánlatainkról? Ha Ön is a belföldi nyaralást választók széles táborát gyarapítja, keresse fel minél előbb weboldalunkat, hiszen a www.baratsag.hu-n minden fontos további információt megtalálhat szálláshelyünkről, illetve a szolgáltatásainkról! Foglaljon szobát kényelmesen, pár kattintással! Amennyiben kérdései támadnak, és szeretne kapcsolatba lépni kollégáinkkal, ezt megteheti a +36/52-558-570, illetve a +36/52-558-592-es telefonszámok egyikén, vagy a sales@baratsag.hu e-mail címre is elküldheti kéréseit! Várjuk jelentkezését / foglalását a belföldi nyaraláshoz!