A last minute utazások a vérbeli utazóknak szólnak. Hív a kaland, vár a messzeség, indulhatunk? Egy kis felkészülés azért nem árt, mielőtt bőröndöt vesz a kezébe.

Mivel jár utolsó pillanatban felkerekedni?

A last minute utazás utolsó perces utat jelent, aminek az a lényege, hogy kevés idő választja el a jegy megvásárlását és az indulást.

Készüljön fel arra, hogy bárhol kiköthet, legyen nyitott az újdonságra és a kalandra! A lefoglalható utak között lehet olyan, ami tengerpartra visz, egy hetes városnézést ígér vagy egyenesen a trópusi őserdőkbe vezet. Nem feltétlenül az úti cél a meghatározó, vannak, akik a kisebb költség keret vagy elérhető szabadság alapján döntenek egy-egy last minute utazás mellett.

Bárki utazhat utolsó pillanatban, de inkább azoknak kedvez ez a forma, akik rugalmasabbak, nem ragaszkodnak egy úti célhoz. Természetesen előre lehet készülni szabadsággal, ha olcsóbban szeretne utazni valaki, de számolni kell a lehetőséggel, hogy nem talál olyan utat, amire szívesen elmenne, pont akkor, amikor szabaddá tette magát.

A last minute út eggyel izgalmasabb változata az ultra last minute utazás, aminél még kevesebb idő áll rendelkezésre a felkészüléshez. Ennek ellenkezője a first minute utazás, amikor több hónappal előre, szintén olcsóbban lehet utakat foglalni egy iroda jóvoltából.

Egyáltalán nem elhanyagolható előnye az ilyen utaknak, hogy főszezonon kívül kisebb tömegben még olcsóbban is kikapcsolódhat bárki. Aki szemfüles, az csodás nyaralásra fizethet be, akciós áron.

Rendhagyó meglepetés lehet egy ilyen, utolsó pillanatos út ajándékba, például évfordulóra vagy születésnapra, a megfelelő előkészületekkel persze.

A Vidám Delfin Utazási Irodában különböző utakra jelentkezhet, nemcsak vízen, de levegőben is. A vidamdelfin.hu webcímen tud tájékozódni az aktuális ajánlatokról. Egész évben hódolhat az utazás élményének belföldön vagy külföldön is. Ha már most csomagolna,hívjon minket a 06-42-443-519, 06-42-504-306 számok egyikén vagy írjon az iroda@vidamdelfin.hu email címre üzenetet nekünk!