Úgy döntött, hogy új életet kezd Győrben, és már minden adott is hozzá, csupán szállást kell találnia? Nem kell aggódnia, hiszen könnyedén találhat olyan olcsó szállást hosszútávra Győrben, amelyben nem fog csalódni.

Az olcsó szállások hosszútávra Győrben is fellelhetőek, csupán a megfelelő helyen kell keresni őket. Mivel a város nem csak a turizmus szempontjából kiemelt jelentőségű, de a környéke számos remek munkalehetőség is adott, sokan költöznek ide, az ország északnyugati csücskébe. Ennek köszönhetően a szálláshelyek, illetve az albérletek árai is megemelkedtek, bár nem akkora mértékben, mint Budapesten. Ennek ellenére még lehet olyan olcsó szállást hosszútávra Győrben is bérelni, amely nem kerül vagyonokba, ennek ellenére kulturált, kényelmes és korszerű, ráadásul a város központi részétől sem esik messze. Érdemes is kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen viszonylag ritkák az olcsó szállások hosszútávra Győrben, és ha akad egy, az majdnem kivételes eset.

Cégünk, a Bavarian Partner Kft. győri szálláshelye, az Argentum Apartman kényelmes és korszerű, mégis kedvező árú szálláslehetőséget nyújt azok számára, akik hosszú távú szállást szeretnének bérelni. A belvárostól mindössze néhány percre áll az Argentum apartman, mely olcsó szállás hosszútávra a Győrbe érkezők számára. Szálláshelyünk könnyedén megközelíthető, és egész évben várja vendégeit 17 szobával, amelyek egy-, kettő-, három-, illetve négyágyasok, és fürdőszoba, TV és mini hűtő is található bennük, a Wi-Fi, így az internet használata ráadásul ingyenes. A közelben üzletek és éttermek is találhatóak, így a szórakozásról sem kell lemondania.

Ha felkeltettük érdeklődését olcsó, győri, hosszú távú szállásunk iránt, látogasson el a weboldalunkra, a www.argentumapartman.com címre, és tudjon meg többet apartmanunkról, szobáinkról, azok felszereltségéről és árainkról! Ha szeretne szobát foglalni, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-479-7078-as telefonszámunkon, illetve az argentumapartman@gmail.com e-mail címünkön!