Kíváncsi Budapest nevezetességeire, de túl fárasztónak tartja a tömegközlekedést? Nem fér bele az időbe a különböző helyszínek felkeresése, ha gyalog indul útnak? Megfeledkezhet minden nehézségről, ugyanis Segway bérléssel könnyedén eljuthat a látványosságokhoz.

Az időhiány és a fáradtság sem gátolhatja meg abban, hogy ellátogasson a főváros legszebb látványosságaihoz. Nem kell a buszra, a villamosra és más tömegközlekedési eszközökre felszállni, az autóbérlést is mellőzheti, hiszen ennél sokkal jobb lehetőség várja. Kalandosan juthat el a kijelölt célokig, ha a Segway bérlés mellett dönt. Ezzel a nagyszerű, szórakoztató és biztonságos eszközzel egyéni igényei szerint, a szabad ég alatt vehet részt városnézésen Budapesten. Különböző hosszúságú túrákat indítanak, amelyek közül kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. Érdemes a tavaszi időt kihasználni, még mielőtt beköszönt a tikkasztó nyár. Barátaival, párjával, családjával, vagy akár nagyobb csoporttal is jelentkezhet a városnézésre Budapesten. Nappal és éjszaka egyaránt útnak indulhat. Szebbél-szebb épületekkel, különleges szobrokkal és számos más érdekességgel találkozhat a fővárosban. Kényelmesen, saját tempója szerint fedezheti fel Budapestet a Segway bérlésnek köszönhetően.

Egyedülálló programra invitáljuk a Best Way Segway szervezőiként! Belvárosi, vár, Citadella, Hősök tere, Margitsziget, nagyvárosi, egész Budapest és éjszakai túrákon vehet részt a segítségünkkel. A legszebb helyekre juthat el könnyedén. Tájékozódjon az árakról, és tudjon meg többet a Segway bérlés előnyeiről a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkon!

Tekintse meg a főváros nevezetességeit rendhagyó formában! Keresse fel a különböző helyszíneken található látványosságokat egyszerűen és gyorsan, Segway bérléssel! Érdeklődjön bátran a túrákkal és az egyéb tudnivalókkal kapcsolatban a 06-30-962-1812-es telefonszámon vagy írjon nekünk a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre, munkatársaink örömmel segítenek!