Mindig érdekelte a DJ-k világa, és szívesen töltené Ön is az idejét a pult mögött? Régóta vágya, hogy lemezlovasként tevékenykedjen? Bármikor dönthet úgy, hogy megvalósítja a terveit, és minél előbb belevág, annál előbb élvezheti a zenélés előnyeit. Tegye meg az első lépést, és jelentkezzen DJ tanfolyamra!

A DJ szakma mindig a technológiára alapult. Emiatt ez határozza meg a múltját, a jelenét és a jövőjét is. A lehetőségek folyamatos bővülésének köszönhetően egyre jobb eredmények érhetők el. A DJ tevékenységet érdemes két szempontból szemügyre venni. Ha a technikai oldalt nézi, ma már rendelkezésre állnak a különböző segédeszközök, amelyekkel teljesen más a mixelés, mint a régebbi időkben. Pszichológiai oldalról nézve pedig nem elegendő az, ha valaki jól mixel. Nélkülözhetetlen az emberek ismerete, tisztában kell lennie azzal, hogyan tud egy jó bulit felépíteni. A szórakoztatáshoz hozzátartozik, hogy kívánságok szerint is tudjon zenélni, ne csak az előre elkészített szettekkel garantálja a kiváló hangulatot. DJ tanfolyamon mindent megtanulhat, amire szüksége lehet a rendezvények alkalmával.

Gyakorlatközpontú iskolában sajátíthatja el a megfelelő szintű tudást, ha jelentkezik a Sonic Schoolba! Saját tankönyvekkel, neves vendégekkel várjuk DJ tanfolyamunkra! Fontosnak tartjuk az elméleti alapok elsajátítását, majd nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre. Ügyelünk arra, hogy ne legyenek egyszerre sokan egy csoportban, így mindenki elég időt tölthet a DJ pultnál. Hétvégén tartjuk az órákat, így bármilyen egyéb elfoglaltság mellett könnyen vehet részt a DJ tanfolyamon. Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségről a www.sonicschool.hu internetes oldalunkon!

Végezzen olyan tevékenységet, amiben örömét leli! Várja a rendezvényekre látogatókat a DJ pult mögött! Sajátítsa el az elméleti tudást, és szerezze meg a nélkülözhetetlen rutint DJ tanfolyamon! Jelentkezzen hozzánk, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-70-770-3899-es telefonszámunkon vagy érdeklődjön az info@sonicschool.hu e-mail címen keresztül!