Angol nyelvű óvodát keres, ahol gyermeke a legmagasabb szintű felkészítést kapja? Az alábbiakban bemutatunk egyet!

A Happykids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde a legmagasabb színvonalú, angol nyelvű nevelést biztosítja az Ön gyermeke számára is! Az óvoda teljesen angol nyelvű környezetet biztosít, ahol a gyerekek már korán megismerkedhetnek az angol nyelvvel.

A Happykids angol nyelvű óvoda minden tevékenysége angol nyelven zajlik, ami lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy már korán megértsék és megszokják az angol nyelvet, és a későbbiekben könnyedén alkalmazkodjanak az angol nyelvű környezetekhez, így például akár egy nemzetközi iskolához is.

A Happykids angol nyelvű óvoda tapasztalt óvónőkkel dolgozik, akik kifejezetten az angol nyelvű oktatásra specializálódtak. Az óvoda csapatában magasan képzett pedagógusok gondoskodnak arról, hogy minden gyermek megkapja a fejlődéshez szükséges figyelmet és támogatást.

Az angol nyelvű tanítás játékos és interaktív formában történik, hogy a gyermekek számára élvezetes és inspiráló legyen a folyamat. A Happykids angol nyelvű óvoda számos kreatív tevékenységet kínál, amelyek segítenek a gyerekeknek megismerni az angol nyelvet. Az óvoda emellett gondoskodik arról is, hogy a gyerekek felkészüljenek az iskolára. A felkészítő program fejleszti a szükséges készségeket és képességeket az iskolai sikerek eléréséhez.

A Happykids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde azonban mindenekelőtt egy biztonságos környezet a gyermekek számára, ahol a légkör családias, és ahol minden gyermek otthonosan érzi magát!

Ha szeretné, hogy gyermeke korán megismerje, és könnyedén elsajátítsa az angol nyelvet, válassza a Happykids Nemzetközi Óvodát és Bölcsődét a 12. kerületben! Bővebb információért látogasson el a www.happykids.hu címen elérhető weboldalunkra, ha pedig kérdése lenne óvodánk szolgáltatásaival, illetve díjszabásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1-356-2440-es telefonszámon és az info@happykids.hu e-mail címen!