Rajong a kisállatokért? A kedvencek egészsége érdekében a helyes étkezésre, a gondos ápolásra, és külsejük rendben tartására is nagy szükség van. Kutyakozmetikusként naponta több állatot vehet kezelésbe, ezzel örömet okozhat nekik és gazdájuknak is. Amennyiben kedvet érez ehhez a szakmához, egy kutyakozmetikus tanfolyamon könnyedén elsajátíthatja a nélkülözhetetlen ismereteket.

Állatainknak ugyanúgy törődésre, ápolásra van szükségük, ahogy nekünk is. Attól függően, hogy pontosan milyen fajta kutyáról, vagy macskáról van szó, illetve milyen hosszú a szőrzetük, rendszeres igazítást igényelnek. A mosdatás is fontos lehet, főként, ha lakásunkban él velünk kedvencünk. A kutyakozmetikus az a személy, aki minden ezzel kapcsolatos munkálatot felkészülten, igényeink szerint lát el. Foglalkozási körébe tartozik a teljes körű kozmetikai ellátás. Ha mi magunk is szívesen tevékenykednék ezen a területen, akkor érdemes kutyakozmetikus képzésre jelentkeznünk. Fontos tudnunk, hogy a fajtáknak megfelelő szőrzet nyírása, a szem és fül tisztítása, a karmok levágása, a fürdetés, és minden más hasonló teendő ránk vár, ha erre a szakterületre vállalkozunk. Egyes kutyafajták esetében elengedhetetlen a trimmelés, azaz ritkítás, az elhalt szőreltávolítása. Ha kutyakozmetikus tanfolyamon veszünk részt, mindezeket részletesen megtanuljuk, és nem okozhat gondot semmilyen feladat!

Igazán kreatív szakma ismereteinek elsajátítása céljából a Tapis Oktató és Szolgáltató Bt.-nél a lehető legjobb helyen jár! Színvonalas kutyakozmetikus képzésen vehet részt, amit követően elindíthatja új vállalkozását! Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott lehetőségről a www.tapi-kutyakozmetika.hu honlapunkon!

Javítson az állatok közérzetén, és tegye elégedetté tulajdonosaikat is szakszerű, megbízható, színvonalas szolgáltatással! Vegyen részt kutyakozmetikus képzésen, és váljon hivatásává kedvenc időtöltése! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket a 06-30-779-8156-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!