Pontosan tudjuk: a megfelelő óvoda kiválasztása a kisgyermekek számára nem egyszerű feladat. Az Ön gyermeke is óvodás korba ért, és már egy ideje keresi az ideális intézményt? Mindenképpen magánóvoda mellett tenné le a voksát, és különösen fontos szempontnak tartja az idegen nyelvet az óvodában is? Segítünk a választásban! Forduljon bizalommal a Happykids Nemzetközi Óvodához és Bölcsődéhez, és döntsön Ön is Budapest első számú angol nyelvű bölcsődéje és óvodája mellett, ahol szeretettel várják a 1,5–7 éves gyermekeket!

Miért válasszon minket, ha szeretné, ha kisgyermeke az idegen nyelvvel az óvodában ismerkedne meg először? Komoly szakmai háttér és tapasztalat szól mellettünk: kiemelkedő óvodánkat immáron húsz éve ünnepelhetjük. Intézményünkben kis létszámú csoportokat indítunk – osztályonként három óvónővel, illetve gondozónővel. Ami az összetételt illeti: a nemzetközi tanári kar mellett több mint húsz nemzetiség gyermekei alkotják kiváló közösségünket – nemzetközi keretek között.

Gyermeke egyáltalán nem beszél angolul, de szeretné, ha megismerkedhetne az idegen nyelvvel az óvodában? Természetesen hozzánk ebben az esetben is jelentkezhet! Fontos kiemelni, hogy képzett angol anyanyelvű munkatársaink kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek ahhoz, hogy biztosítsák, hogy az angolul nem beszélő gyermekek is minél hamarabb megtanulják a nyelv alapjait. A nyelvtanulást nem lehet elég korán elkezdeni, éppen ezért az idegen nyelv az óvodában kiváló alapot teremt, illetve roppant hasznos lehet a későbbiekben is. Döntsön Ön is bizalommal mellettünk, hiszen az egyik fő célkitűzésünk lehetővé tenni a gyermekeknek, hogy gyorsan a közösség részévé váljanak és megtanuljanak angolul kommunikálni.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne megtudni intézményünkről, illetve arról, milyen szemlélet, módszer mentén történik az oktatása az idegen nyelvnek az óvodánkban? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.happykids.hu-n közelebbről megismerheti pedagógiai programunkat, illetve nevelési elveinket! Kérdéseivel, kéréseivel bátran keresheti kollégáinkat. Kapcsolatba léphet velünk az info@happykids.hu e-mail címen, vagy kereshet minket telefonon, a +36-1-356-24-40-es számon is. Tudja: ha idegen nyelv az óvodában, válassza Ön is a Budapest első számú angol nyelvű intézményét!