Természetes, hogy minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke mindenből a legjobbat kapja, ennek megfelelően az általános iskola kiválasztását is alapos utánajárás előzi meg. A megfelelő intézmény kijelölése kétségkívül nagy jelentőséggel bír, ám önmagában nem elegendő ahhoz, hogy a kicsik jó alapokkal léphessenek a nagy betűs életbe. Rendkívül fontos szerepet tölt be az iskolai előkészítő, ezért erre is érdemes nagy hangsúlyt fektetnie a szülőknek. Milyen érvek szólnak a gondosan megválasztott iskolai előkészítő mellett?

Az iskolakezdés rendszerint nagy lelkesedéssel tölti el a csemetéket, ám az óvoda után éles váltást jelent az új intézmény. Már az általános iskola első osztálya szigorú követelményeket támaszt a gyermekekkel szemben, ami hatalmas kihívást jelenthet számukra. Annak érdekében, hogy gond nélkül vegyék az akadályokat a kicsik, fel kell készíteni őket az új helyzetre. Az iskolai előkészítő abban nyújt segítséget, hogy a gyermekek elsajátítsanak minden szükséges tudást és képességet, melyek birtokában helyt tudnak állni az általános iskolában.

A jó iskolai előkészítő teljes körű támogatást nyújt a kicsik számára, ami azt jelenti, hogy az alapvető ismeretek mellett nagy hangsúlyt fektet az idegen nyelv tanulásra is. A nemzetközi iskolákban elengedhetetlen az idegen nyelv ismerete, de a magyar iskolákban is egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy a gyermekek korán megismerkedjenek vele.

A Happykids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde iskolai előkészítője minden támogatást megad a kicsik számára, hogy jó alapokkal vághassanak neki az általános iskolának, majd boldog, kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Tudjuk, hogy az angol nyelvismeret ma már szinte alapkövetelménynek számít, ezért nem érjük be heti néhány óra foglalkozással, intézményünkben kizárólag angol nyelven zajlik a nevelés és oktatás. Nálunk az iskolai előkészítő célja, hogy a gyermekek magabiztosan kezdjék tanulmányaikat akár magyar, akár nemzetközi iskolában.

Látogasson el www.happykids.hu weboldalunkra, hol mindent megtudhat pedagógiai programunkról és nevelési elveinkről, valamint foglalkozásainkról is tájékozódhat! Várjuk megkeresését a +36-1-356-2440-es telefonszámon és az info@happykids.hu e-mail címen!