A játszóterek korszerűsítéséhez 3D gumiburkolatot ajánlunk. A helyszíni öntéssel készülő burkolat mesés eredményét minden kisgyermek boldogan fogadja majd.

A hagyományos alapanyagokkal készült játszótereken öntött betonon vagy füvesített talajon futkároznak a gyerekek. A szülők egyiket sem kedvelik igazán, ami érthető is. A beton kemény, könnyen sérülést okoz, a fű és a föld pedig kimoshatatlan foltokat hagy maga után a kicsik ruhájában.

Egyre több helyen találkozhatunk azonban színes burkolattal, aminek az anyaga rugalmas gumi. A helyben önthető burkolat a modern játszótereknek karakteres megjelenést kölcsönöz, de nem a színes, mesébe illő helyszín megteremtése az egyetlen előnye.

Mire képes a 2D-3D gumiburkolat?

A gumiburkolat nemcsak sík terepet fed le, hanem változatos elemek, gumiburkolat formák is készülhetnek belőle, amik a illeszkednek a játszótér felületébe.

A speciális technológiával végzett öntés néhány napon belül elkészül, a kötési idővel együtt. A kész burkolat egybefüggő területet alkot, amit nem rontanak el repedések, lyukak, hepehupák, de még illesztési vonalak sem.

A gumiburkolat stabil, mégis rugalmas, ütésálló, kopásálló felület, ami a gyermekek játékát biztonságosabbá teszi. Az öntött gumiburkolat formák lehetnek egysíkúak vagy ki is emelkedhetnek a talajból. Mindegy, hogy sima burkolat vagy formázott figura kerül a játszótér talajára, ugyanolyan biztonságos rajta játszani a legkisebbeknek is.

A homokkal, kavicsos borítással, füves talajjal szemben a gumiburkolaton gond nélkül lehet babakocsival, biciklivel, bármilyen gyermek járművel is haladni, a kerekek nem akadnak el és kisebb az esés, borulás esélye is. Egybefüggő, sima terep készül a játszótér teljes helyszínén.

A színes gumiborítás megtervezett grafikával és elemekkel rendelhető. Tekintse meg a www.sport-jatszoter.hu weboldalon fellapozható virtuális katalógusunkat! A további felvilágosításhoz lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken: 06-93-536-770, 06-70-948-37-70, info@sport-jatszoter.hu.