Érdekli a fotózás világa, azonban még nem volt ideje a szakmai ismeretek elsajátítására? Szeretne profi fotósként dolgozni, viszont az anyagi háttere miatt még nem jelentkezett fotós oktatásra? Itt van a lehetőség, hogy megvalósítsa a terveit: 45.000 Ft kedvezményben részesülhet, ha 2019. június 30.-ig jelentkezik digitális és filmes fotótanfolyamra!

A fotózás sok ember számára jelent kikapcsolódást, Ön azonban érezheti úgy, hogy ennél többről van szó. Ha igyekszik ezzel a tevékenységgel minél több időt tölteni, érdemes a szakmai ismeretek elsajátítására komoly figyelmet fordítania. Napjaink divatos és rendkívül népszerű szakmái közé sorolható a fotózás, így Ön is lehet profi fotós, ha részt vesz egy színvonalas fotós oktatáson. Az elméleti és a gyakorlati órák egyaránt fontosak, éppen ezért érdemes olyan digitális és filmes fotótanfolyamra jelentkezni, ahol erre kiemelten ügyelnek. A profik képei tudatosan készülnek, és nagy szerepet játszanak bennük a fények, de nem hiányozhat a megfelelő felszerelés sem, illetve elengedhetetlen a folyamatos gyakorlás is, hiszen minél több fotót tud a leendő megbízóknak felmutatni, annál nagyobb az esély, hogy Önt választják.

45.000 Ft kedvezménnyel vehet részt az általunk szervezett fotós oktatáson, ha 2019. június 30.-ig jelentkezik hozzánk. Elismert szakmabeliek óráin tanulhat, és magas szintű tudásra tehet szert, ha cégünket, a Fotó Spektrum Kft.-t választja. Mindenki számára kedvező időpontban kezdődik az oktatás, és különböző helyszíneken zajlik a gyakorlati képzés, tehát valószínűleg Önnek is meg fog felelni!. Jusson még több információhoz a www.digitalisfototanfolyam.hu internetes oldalunkon!

Ne várjon tovább, valósítsa meg a terveit most, hiszen 2019. június 30.-ig 45.000 Ft kedvezménnyel jelentkezhet digitális és filmes fotótanfolyamunkra! Szerezzen magas szintű tudást a nálunk induló fotós oktatáson, és legyen sikeres a szakmában! Forduljon hozzánk kérdéseivel, és jelezze felénk részvételi szándékát a 06-20-390-1560-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a csaba@csabamail.hu e-mail címünkre!