Nagy szüksége van a B kategóriás jogosítványra? Még nem tudta az első lépéseket sem megtenni? Nincs ideje a képzésre az egyéb elfoglaltságai mellett? Itt van a lehetőség arra, hogy a munkája, vagy a tanulmányai mellett könnyedén megszerezze a vezetői engedélyt. E-learning KRESZ tanfolyamon elsajátíthatja a megfelelő szintű elméleti tudást.

Az autó kényelmesebbé és gyorsabbá teszi az utazást, ezért szinte minden családban nélkülözhetetlen legalább egy gépjármű. Előfordulhat, hogy így oldható meg a munkába járás. Bármilyen ok miatt van szükség az autóvezetésre, B kategóriás jogosítvány nélkül lehetetlen. Ha eddig halogatta az oktatáson való részvételt az egyéb elfoglaltságai miatt, most semmi nem akadályozhatja meg a vezetői engedély megszerzésében: bármikor befizethet egy e-learning KRESZ tanfolyamra. Színes, illusztrációkban gazdag program segítségével tanulhat, és meghatározott időn belül az egyéni időbeosztása szerint gyakorolhat, majd a sikeres vizsgát követően járhat a gyakorlati órákra. Egy régóta működő autósiskolában megtalálhatja azokat az oktatókat, akik hatékonyan támogatják az ismeretek gyors elsajátításában.

A Tiblex-Lex Bt. Talentum Autósiskolája lehetőséget ad arra, hogy Ön a saját időbeosztása szerint haladjon a tananyaggal. Bármikor jelentkezhet e-learning KRESZ tanfolyamra. Ha nem Önnek van szüksége a B kategóriás jogosítványra, hanem szeretne valakit támogatni, kitűnő ötlet ajándékutalványt vásárolni. Részletesen tájékoztatjuk a feltételekről, és mindent megtudhat a szolgáltatásainkról. Látogasson el a www.talentum-autosiskola.hu címen elérhető internetes oldalunkra!

Tegye meg az első lépéseket akár már most a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez! Tanuljon otthon, utazás közben, vagy bárhol, ahol és amikor csak van rá ideje! Jelentkezzen hozzánk e-learning KRESZ tanfolyamra! Érdeklődjön a lehetőségről autósiskolánk 06-20-269-1023-as telefonszámán, vagy kérdezzen tőlünk az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!