Egyre bizonytalanabbnak érzi magát a matek, vagy a fizikaórákon? Aggódik az érettségi miatt, aminek a napja egyre közelebb van? Még van idő! Ha elkezdi most a felkészülést, lehetősége van a hiányosságok pótlására, valamint az új ismeretek megértésére és elsajátítására is. Nagyon sokat segíthet az érettségire való felkészítés matek-fizika tárgyakból, amennyiben egy tapasztalt magántanár óráin vesz részt.

Lehet, hogy a középiskolai éveket lezáró érettségi az Ön számára is aggodalmat okoz. A matematika és a fizika nem tartozik a legkönnyebb tantárgyak közé. Előfordulhat, hogy az évek során hiányosságai gyűltek össze, vagy éppen ebben az évben adódnak nehézségei. Bármilyen feladatok megoldásával küzd, még van ideje a felkészülésre. Rendszeres gyakorlással, és megfelelő segítséggel eredményes lehet az év lezárásakor. Érdemes érettségire való felkészítésre matek-fizika tárgyakból jelentkeznie, így behozhatja a lemaradást, és nem lesz gondja az érettségi feladatsorok megoldásával sem.

Hatékony, érettségire való felkészítésen matek-fizika tárgyakból kiváló eredményeket érhet el Ön is, amennyiben nálam vesz részt magánórákon. Lipovszky Péter vagyok, és magántanárként nyújtok segítséget az ismeretek elsajátításában. A lehető legegyszerűbben adom át az információkat annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen a hiányosságok pótlása. Egyénileg, saját képességeihez mérten tartom a foglalkozásokat. Mindent megteszek azért, hogy könnyedén és sikeresen teljesítse az érettségi követelményeit. Már nincs sok idő az érettségire való felkészítésre matek-fizika tárgyakból, viszont most még van lehetősége a gyakorlásra. Ha felkeres, elkezdhetjük együtt a munkát, és a vizsgán nem kell egyik feladattól sem tartania. Szerezzen bővebb információt tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu címen elérhető weboldalamon!

Hozza ki magából a maximumot! Vegyen részt színvonalas érettségire való felkészítésen matek-fizika tárgyakból! Jelentkezzen hozzám magánórára, és pótolja be a hiányosságokat! Vegye fel velem a kapcsolatot a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy írjon nekem a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!