Egyre nehezebben oldja meg a matek példákat? Nem érti az elméletet, és így a feladatok is problémát okoznak? Szeretne jobb jegyeket kapni? Könnyen felzárkózhat a többiekhez, ha matek korrepetálásra jelentkezik. Magántanár segítségével megértheti a különböző példákat, hatékonyan felkészülhet, és kiváló eredményeket érhet el.

A tanulmányok szintjétől függetlenül szinte mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor nem sikerül jól teljesítenie valamelyik tantárgyból. Egyéntől függ, hogy miből tud valaki kitűnő lenni, és mi az, ami nehezebben megy. A matematika az egyik olyan kötelező, fő tantárgy, amit nehéz kikerülni. A felvételi során is fontos, hogy milyen jegyei vannak matekból, ezért nem hanyagolhatja el az év közbeni tanulást. Előfordulhat, hogy egyre több problémája adódik a feladatok megoldásával, lemarad a többiektől, és folyamatosan gyűlnek azok a példák, amelyeket nem ért. Minél hamarabb kér segítséget, annál kevesebbet kell bepótolnia, és annál könnyebben tud felzárkózni.

A legjobb, ha matek korrepetálásra jelentkezik, ahol tapasztalt magántanárral készülhet az órákra. Érdemes matek korrepetáláson résztvenni, hiszen a saját tempója szerint haladhat, figyelembe veszik a jelenlegi tudásszintjét, és ennek megfelelően segítik a hiányosságok pótlásában. Nem szabad sokáig várni, hamar itt lesz a félév, majd az év vége! Matek korrepetáláson elsajátíthatja azt a tudást, amit az iskolában nem sikerül, így nem kell tartania a bukás veszélyétől. Még van ideje a gyakorlásra, célszerű minél hamarabb magántanárhoz fordulni!

Szerezzen stabil, használható tudást! Akár Önnek, akár gyermekének van szüksége segítségre, matematika-fizika szakos tanárként vállalom a matek korrepetálást. Igyekszem minél egyszerűbben, következetesen átadni az ismereteket. Célom, hogy mindenki, aki részt vesz nálam matek korrepetáláson, a maximumot hozza ki magából. Tudjon meg többet tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu weboldalon, és ne halogassa a felkészülést! Keressen bizalommal a 06-70-532-4476-os telefonszámon, vagy írjon a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címre!