A kandallókat mindig azzal az utánozhatatlan hangulattal párosítjuk, amit a tűz látványa biztosít, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy ezek a berendezések alapvetően fűtési célt szolgálnak, és a stílus csak másodlagos. Ennek megfelelően a beépítés előtt ajánlott szakértőkkel egyeztetni annak érdekében, hogy a kandalló hatékony fűtőeszközként szolgáljon. Mi a helyzet akkor, ha valaki nem szeretne komolyabb átalakításba fogni, egyszerűen csak a különleges miliőt költöztetné otthonába? Ebben az esetben a bioetanol kandalló a megoldás!

Sokakban merül fel az igény, hogy egy fárasztó nap után a kandalló mellett ülve pihenjék ki magukat, az átépítéssel járó felfordulás, költségek és kompromisszumok nélkül. A bioetanol kandallók pontosan erre képesek, ezeknek ugyanis nem a funkció az elsődleges értéke, hanem éppen a dekoráció. Nincs szükség kéményre a működtetéshez, ez pedig azt jelenti, hogy nem kell hosszas átépítéssel számolni és ennek anyagi vonzatát is meg lehet spórolni. A bioetanol kandallók bárhova kerülhetnek a lakásban, nem szükséges szakemberek útmutatása alapján dönteni az ideális helyről, egyszerűen az ízlésre lehet alapozni. Ha valaki nem ragaszkodik a klasszikus megoldáshoz, és nem a nappaliban szeretné élvezni a tűz látványát, a bioetanol kandallót telepítheti az étkezőbe, a hálószobába vagy éppen a dolgozóba is.

bioetanol kandallók használatával csak a képzelet szabhat határt a lakberendezésnek! Amennyiben Ön is ilyen dekorációs elemmel szeretné otthonosabbá varázsolni életterét, ismerkedjen meg a BIO FLAME s.r.o. termékkínálatával! Nálunk számos különféle bioetanol kandalló modell kapott helyet, hogy minden érdeklődő kedve szerint válogathasson.

Nézzen körül a www.biokandallok-shop.hu weboldalon, és adja le rendelését akár még ma, hogy minél hamarabb élvezhesse a bioetanol kandalló előnyeit! Termékeinket érintő kérdéseivel, észrevételeivel lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen, szívesen segítünk!