Az alumínium reluxa a belső árnyékolók stílusos modellje, aminek nem csak az irodák és üzletek ablakain van helye.

A redőnyt már mindenki ismeri és legalább ugyanannyian használják is az ablakaikon. Nem kérdés, hogy a redőny bizonyos tulajdonságaiban verhetetlen árnyékoló, azonban nem tud minden tekintetben verhetetlen lenni. Tény, hogy a legnagyobb hőszigetelő képességgel egy olyan külső árnyékoló rendelkezik, mint a redőny, de azt viszont nem állíthatjuk, hogy túlságosan mutatós lenne.

Miben kiemelkedő egy reluxa?

Vegyük a reluxát! Az alumínium anyagból gyártott reluxa például nagyságrendekkel elegánsabb árnyékoló, mint egy zömök redőny. Itt az ideje a reluxát kiszabadítani az irodák  fekete és fehér világából! Érdemes felfedezni, hogy milyen, kiaknázható pozitív tulajdonságai vannak ennek a beltéri árnyékolónak.

A reluxának sokkal könnyedebb a megjelenése, mint egy súlyos, tömör fa vagy műanyag lécekből összeszerelt redőnynek. A könnyű súlya, a légiesebb külseje, a modern szerkezet mind támogatja a felhasználóbarát kezelést. Ezen kívül a reluxák mellett sokkal nyugalmasabban is telnek a napok. Miért? A reluxa mozgatása egyáltalán nem jár olyan robajjal, mint például egy redőny leengedése vagy felhúzása.

A lehúzott reluxa elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak és a szobának, aminek a nyílászárója elé felszerelték. A reluxa előnyös külső jegyeit ráadásul teljes mértékben ki lehet használni, mert nem csak akkor kerülhet lehúzott állapotba, ha sötétítésre van szükség. Lehúzva maradhat az árnyékoló akkor is, ha csak fényszabályozást szeretnének végezni, mert a lamellák elforgathatóak teljes körben is. Egy összezárt lamellákkal lehúzott reluxa közel 85 százalékos sötétítésre képes. Emiatt inkább azokban a szobákban javasolt a használata, amiket nem alvásra, pihenésre használnak.

Az alumínium reluxa színben, méretben, stílusban az Ön ablakaira is illő változatban megrendelhető tőlünk. Keressen minket a www.mpredony.hu honlapon szereplő elérhetőségeink egyikén:06-70-389-69-80, mpredony@gmail.hu.