A költöztetők segítsége nélkül a pakolás és a szállítás könnyen csúszhat fejetlenségbe. A munka nehezét bízza rájuk és foglalkozzon az ügyintézéssel!

A kanapé kiügyeskedése az ajtón vagy a szekrény szétszerelés és a szobanövények pakolása legyen a költöztetésre szerződtetett csapat gondja! A költözés ezeken a feladatokon kívül még ezer meg egy elintéznivalóval jár együtt. Alapvető dolognak számít a szelektálás, csomagolás, címkézés, szállítás, de ez csupán a jéghegy csúcsa. A régi lakás ügyeit le kell zárni, az új ingatlant pedig elő kell készíteni a beköltözésre. A következő néhány pontban szerettük volna összefoglalni a megrendelő legfontosabb teendőit. Ezek nem mindegyike kapcsolódik ugyan szorosan a költöztetéshez, de a költözés folyamatából semmiképpen sem maradhatnak ki.

  1. Az előkészületek között szerepel a régi szolgáltatások lemondása vagy átköltöztetése és az újak aktiválása. Az internet és egyéb előfizetések, a közüzemi szolgáltatások lakcím és név szerinti átiratása. de az új lakcím bejelentése is toplistás feladat.
  2. Családos költözködőknek gondolniuk kell a gyerekekre is, szintén a lakcím változásról kell értesíteni a háziorvost a tanintézményekkel együtt, de sok esetben a munkahely is igényt tart ugyanerre az információra, különösen akkor, ha home office-ban vagy hibrid munkahelyen dolgozik valaki.
  3. Ellenőrizni kell, hogy minden számla, tartozás ki van e fizetve, nincs e elmaradás a lakóközösség felé. Zárjon le mindent, hogy friss lappal kezdhesse meg az új lakásban az új életet!
  4. Végül következhet a költöztető cégek felkutatása, az ajánlatok összehasonlítása és a költözés napjának egyeztetése a kiválasztott csapattal.

Örömmel jelentjük, hogy a céget már megtalálta! A költözés rengeteg teendőt foglal magába, ezért érdemes egy részét profikkal elvégeztetni. A honlapon a szolgáltatásaink és áraink szerepelnek, itt képet kaphat arról, mit tudunk nyújtani az ügyfeleinknek. A pontos árajánlat minden ügyfélnél egyedi számokat jelent, ezt kérje kollégánktól az elérhetőségeink egyikén, üzenetben vagy a 06-20-510-97-05, 06-20-317-91-69 számokon!