A régi bútorokat nem érdemes a legközelebbi lomtalanításkor kitenni az utcára, hiszen a jó minőségű darabokat sokkal jobban megéri felújítani, mintha újat vásárolnánk. A bútorfelújítás előnye a spórolás mellett az, hogy megőrizhetjük azokat a bútorainkat, amelyek régóta a családi örökség részét képezik. Nem kell csak azért kidobni azt a kanapét, amin gyermekkorunkban játszottunk, mert a kárpit sérült és kopott, elég újrakárpitoztatni kedvenc bútordarabjainkat.

Ahhoz, hogy a felújított bútort sokáig használhassuk, érdemes olyan kárpitot választanunk hozzá, amely kifejezetten ellenálló és tartós szövetből készült. Manapság már találhatunk olyan kárpitot, mely nemcsak szép, de még tartós is. Ilyen az Aqua Clean bútorszövet, melynek már a nevében benne van az egyik legelőnyösebb tulajdonsága: vízzel tisztítható.

Az Aqua Clean bútorszövet egyedi technológiával készült, melynek köszönhetően sima vízzel is tisztítható. A szövetet fedő láthatatlan bevonatnak köszönhetően a szennyeződések nem tudnak beivódni a szövet mélyebb rétegeibe, így nem kell a makacs foltokkal bajlódni. Az Aqua Clean bútorszövetek közül bátran választhatunk világosabb színeket is, mivel nem kell amiatt aggódnunk, hogy nem fogjuk tudni rendesen kitisztítani a foltokat. Nyugodtan ehetünk és ihatunk a kedvenc kanapénkon ülve, hiszen a csokoládétól kezdve a boron át bármilyen szennyeződés könnyedén eltávolítható az Aqua Clean bútorszövetről. Ha már úgyis új kárpitra lesz szükségünk a bútorfelújítás során, érdemes az Aqua Clean bútorszövetet választanunk, így egy darabig biztos nem lesz szükség újrakárpitozásra.

Felújítaná kedvenc bútorát? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-566-7374-es telefonszámon, illetve az info@argokarpit.hu e-mail címen, szakértő munkatársaink készséggel segítenek!