Szeretne elegáns és különleges környezetet az ingatlan külterén is? Olyan anyagot keres, amivel elégedett lehet megjelenés szempontjából, és az időtállósága sem okozhat csalódást? Érdemes a műkő felhasználása mellett dönteni, ugyanis ezzel a nagyszerű anyaggal burkolhatja a lépcsőt, a párkányt, a lábazatot és az oszlopokat is.

A műkő egyáltalán nem új dolog, hiszen már az 1700-as években is a népszerű anyagok közé tartozott. Gyakran használták a természetes kövek helyettesítésére, mivel könnyen alakítható. A legtöbb műkövet ma is cement, valamint különféle adalékok keverékéből készítik. Kérés szerint előre gyártott formában adják át, vagy a helyszínen kerül felhasználásra. Változatosságának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. A műkő előnyei többek között a kopásállóság, a tartósság, a fagyállóság és a könnyű formálhatóság, így kiváló ötlet a lépcsőelemeket, a könyöklőket, a lábazatot ezzel az anyaggal fedni. Lehetőség van akár a kerti virágtartókat és az egyéb szabadtéri elemeket is műkőből készíteni. Nem csak szebbé teheti a környezetét, hanem biztosíthatja az építmények ellenálló képességét is a külső hatásokkal szemben. Ha a műkő mellett dönt, minden szempontból jól járhat!

Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek Önnek abban, hogy az elképzeléseinek megfelelő műkővel tudja szebbé tenni a környezetét, ha igénybe veszi cégünk, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. szolgáltatását! A műkő bármilyen felhasználására kerül sor, számíthat a segítségünkre. Precízen, nagy odafigyeléssel végezzük a munkánkat, hogy elégedett legyen az időtállóságot tekintve, és megjelenés szempontjából is. Tekintse meg a korábbi munkáinkat, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.dorkft.hu honlapon!

Legyen maximálisan elégedett a környezetével, használjon Ön is műkövet a kültéri elemek fedésére! Bízza ránk a feladatot, hogy kifogástalan eredményben részesüljön! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-20-912-3031-es telefonszámon, vagy üzenjen nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!