Alig várja, hogy kialakítsa a saját fürdőszobáját? Netán felújítást tervez, és szeretné az igényeinek megfelelő, valamint az adott helyiségbe leginkább illő berendezési elemeket minél egyszerűbben beszerezni? Használja ki az egyedi zuhanykabinok készítésének lehetőségét, és legyen olyan fürdője, ahol igazán jól érezheti magát!

A mai rohanó világban kellemes felfrissülést jelenthet Önnek is a gyors, frissítő zuhanyzás. A zuhanykabin legnagyobb előnye a kis helyigény, így bármekkora alapterületű fürdőszoba berendezésére készül, megtalálhatja a megfelelő terméket. Többféle forma és üvegbetét közül választhat, és eldöntheti, hogy milyen módon nyíljanak a zuhanyzó ajtajai. A modern technológiának köszönhetően megoldható egyedi kérése alapján a zuhanykabin készítése. Ha három fix fal áll rendelkezésre, csak egy zuhanyajtóra lesz szükség, ami többféle változatban rendelhető. Amennyiben két fal közé szeretné a zuhanykabint elhelyezni, dönthet negyedköríves vagy szögletes megoldás mellett. Ha profi szakemberek segítségét kéri, nem okozhat gondot a zuhanykabin készítése egyéni ötletek alapján.

A helyszíni adottságokhoz mérten, és az egyéni elképzeléseinek megfelelően vállaljuk a zuhanykabin készítését! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron. Különböző típusú zuhanykabinok készítésével foglalkozunk, így bármekkora helyiségbe szeretne praktikus és esztétikus, kényelmesen használható zuhanyzót, mi megvalósítjuk a terveit. Sarok, tolóajtós, és más kialakítású zuhanykabinok készítését egyaránt vállaljuk, rejtett költségek nélkül dolgozunk. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról, és tekintse meg a korábbi munkáinkat a www.egyedizuhany.hu weboldalon!

Gondolja át, hogy milyen zuhanyzóval jár a legjobban! Vegyen figyelembe több szempontot a zuhanykabin készítése előtt! Ossza meg velünk az igényeit, és kérje a tanácsunkat annak érdekében, hogy kifogástalan eredmény szülessen! Hívja bizalommal a 06-30-8649205-ös telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre!