Kád vagy zuhanykabin? Bizonyára Önben is felmerül a kérdés, ha a fürdőszobája kialakítását vagy felújítását tervezi. Mindkét megoldás mellett számos érv sorolható fel, azonban előfordulhat, hogy a rendelkezésre álló helyiség adottságai miatt választania kell. Ilyenkor kiváló ötlet a kádat kádparavánnal kiegészíteni, így bármikor fürödhet vagy zuhanyozhat is.

A legkényelmesebb, ha a kád és a zuhanyzó is elfér a fürdőben, de ehhez elengedhetetlen a nagyobb méretű terület. Ha mindenképp választania kell, és a kádban történő pihenésről, kikapcsolódásról semmiképp sem szeretne lemondani, lehetősége van kádparavánnal felszerelt kádat használni. A zuhanyzóban nem lehet fürdeni, viszont fordítva lehetséges. Ha kisgyermekekkel él együtt, szintén praktikusabb megoldás a kád beépítése. Előfordulhat, hogy jól esne egy frissítő zuhany, amiről nem kell lemondania. A kifröccsenő víz ellen nem csak zuhanyfüggönnyel védekezhet, hanem korszerűen kialakított kádparavánnal is. A kádparaván kiváló szolgálatot tesz, ha nem szeretné a fürdőszobát rendszeresen törölgetni a tisztálkodást követően. A könnyen tisztán tartható, hosszú élettartamú kádparaván diszkréciót is kölcsönözhet az éppen fürdőző személynek. Számos különböző típus és alternatíva áll rendelkezésre, így Ön is könnyen megtalálhatja a legmegfelelőbb terméket. Lényeges szempont, hogy mekkora a helyiség, a fürdőkád, vannak-e gyermekek, és egyenes falú vagy más alakú kádról van szó. A legegyszerűbb módszer az egyrészes kádparaván használata, ami egyéni igénye szerint akár mozgatható is. Az egyrészes kádparaván általában a kád oldalának egy részét fedi le, így elég helyet biztosít a szabad mozgáshoz.

Tegye lehetővé, hogy a kád ne csak fürdőzésre nyújtson lehetőséget, hanem zuhanyzásra is! Akadályozza meg, hogy a fröcskölő víz eláztassa a fürdőszobát! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. egyszerűen kezelhető, dekoratív és praktikus termékeket nyújt kedvező áron. Informálódjon részletesen a kádparaván típusokról a www.egyedizuhany.hu weboldalon, és tudjon meg többet arról is, hogy miért érdemes a szolgáltatásunkat igénybe venni! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, és kérje a helyszíni felmérést a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!