Törekszik a kényelmes és biztonságos környezet kialakítására? Otthona építését tervezi, vagy a nyílászárók cseréjére készül? Ha körültekintően tájékozódik, könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő nyílászárókat, amelyekkel komfortosabbá teheti az épületet. Ha pedig szeretne kiemelt figyelmet fordítani a biztonságos használatukra, választhat a kulccsal zárható ablakkilincsek közül.

A nyílászárók kiválasztása nem egyszerű feladat, mivel rengeteg kedvező ajánlat közül válogathat. A komfortos, költséghatékonyan fenntartható otthon mindenki számára fontos, így biztos, hogy Ön is igyekszik ennek megfelelő megoldásra jutni. A fűtési energia 25-30%-a elveszíthető a nyílászárókon keresztül, ezért elengedhetetlen a jó hőszigetelés. A műanyag nyílászárók nem okozhatnak csalódást, elégedett lehet velük a későbbi években is. Előnyeik közé sorolható többek között a hosszú élettartam, az egyszerű karbantartás, a kiváló ellenálló képesség.

Sok esetben szükség van a fokozott biztonság megteremtésére. Ha szeretné értékeit hatékonyan óvni, vagy kisgyermekkel él, és meg akarja akadályozni, hogy bármikor kinyithassa a nyílászárókat, érdemes egyedi zárat választani. A biztonsági zár szükséges kiegészítője a gombos vagy kulcsos ablakkilincs. A nyomógombos és a kulccsal zárható szerkezeteknek köszönhetően nyugodtabban pihenhet, és bátran tartózkodhat távol az ingatlanától.

Cégünk, az Ablaktherm Kft. teljes körű garanciával, kedvező áron nyújt megbízható termékeket. Ha biztonságos, kiváló minőségű nyílászárókra van szüksége, nálunk beszerezheti! Többféle típusú ablakkilincs közül választhat, amelyeket egyéni igénye szerint kulccsal vagy nyomógombbal nyithat, illetve zárhat. Tájékozódjon részletesen a nálunk kapható szerkezetekről, és tudjon meg többet szolgáltatásunkról az m.akciosablak.hu internetes oldalon!

Gondoskodjon ingatlana magas fokú biztonságáról egyszerűen! Használjon speciális ablakkilincsekkel ellátott nyílászárókat! Megrendeléssel, és egyéb felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-29-354-856-os telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt az info@akciosablak.hu e-mail címünkre!