A legújabb lakberendezési trendeket alapul véve idén is közkedvelt megoldásnak számítanak a kárpitozott bútorok, főként a világosabb, pasztellesebb árnyalatok, melyeknek tisztántartása és ápolása nem könnyű feladat, azonban nekünk van pár tippünk, melyek segítségével Ön is nyugodt szívvel vásárolhatja meg a kiszemelt hófehér kanapét!

Az első és legfontosabb, hogy a kárpitozott bútort megbízható forrásból szerezzük be! Ugyanis csak így lehetünk biztosak benne, hogy a kárpit valóban minőségi, és semmilyen hiba nem található majd az adott kialakításon. A második szempont a környezet, ahova az adott kárpitozott bútort szeretnénk helyezni. Fontos, hogy kisgyermek vagy kisállat mellé ne válasszunk túl világos árnyalatot, vagy mindenképpen aqua clean technológiával készült bútorszövet mellett döntsünk!

A kárpitozott bútorok esetében ugyanis nagyon nehéz eltűntetni bizonyos szennyeződéseket, mint a zsírkréta, sár, festék, bor, vagy hasonló makacs foltok. Az aqua clean technológia azonban lehetőséget biztosít arra, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolíthassuk egy kis víz segítségével! Ha ilyen bútorszövetet választunk, nem jelent majd gondot a világosabb színek tisztántartása sem! Azonban minden kárpitozott bútor esetében fontos, hogy megfelelően ápoljuk, az aqua clean technológiával készült bútorszövetek pedig speciálisabb gondoskodást igényelnek!

Ezekről a speciális feltételekről, és további hasznos tippekről és tanácsokról is tájékozódhat honlapunk segítségével, ha ellátogat a www.argokarpit.hu-ra. Az oldalon megannyi ápolási és kezelési útmutató található, mindemellett pedig speciális, egyénre szabott rendeléseit is leadhatja aqua clean bútorszövetekre, illetve javítási szolgáltatásainkat is könnyedén igénybe veheti! Válasszon Ön is minőségi kárpitozott bútort otthonába, és ne féljen a makacs szennyeződésektől! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, akár telefonon, a 06-70-566-73-74-es számon, akár e-mailben az info@argokarpit.hu címen.