Padlóburkolatok széles választékával várjuk ügyfeleinket. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a tökéletes burkolatokat keresi otthonába!

Otthonunk padlóburkolatainak kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen számos szempontot kell figyelembe venni, ha hosszú távon sem szeretnénk csalódni. De mik ezek a szempontok? Az alábbiakban ezeket szedtük egy csokorba.

1. Melyik helyiségbe szánjuk a burkolatot?

Az elsődleges szempont mindenképp az legyen, hogy melyik helyiségbe keressük a burkolatot, hiszen nem mindegy, hogy a nappaliba, esetleg a konyhába, vagy a fürdőszobába szánjuk, mert teljesen más hatások fogják érni.

A nappaliban fontos a kopásállóság és a dizájn, a konyhában a könnyű tisztíthatóság és a csúszásmentes felület, a fürdőszobában viszont a vízállóság az elsődleges, és persze itt is fontos, hogy ne csússzon a felület.

Gondoljuk végig, hogy az adott helyiségben milyen szempontoknak kell megfelelnie a padlóburkolatnak!

2. Kopásállóság

A padlólapok egyik fontos tulajdonsága a kopásállóság, ami minél magasabb, a burkolat annál jobban ellenáll az igénybevételnek. A fürdőszobába megfelelő lehet az alacsonyabb értékkel rendelkező burkolat, de a nappaliba és az étkezőbe inkább egy közepes, 3-as kopásállóságút válasszunk, viszont konyhába, előszobába jobb a még ellenállóbb típus.

3. Dizájn

A praktikum mellett természetesen az is fontos, hogy hogy néz ki a burkolat, mennyire illik a lakás stílusához. Ebben nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen nem pár hétre választjuk, hanem évekre, évtizedekre!

4. Padlófűtés

Nem minden padlóburkolat alkalmazható padlófűtéshez, ráadásul ilyenkor speciális ragasztót is kell használni. Padlófűtéshez jó választás a kerámia vagy kő burkolat, ami ugyan nehezen melegszik fel, viszont sokáig tartja a hőt, így kellemesen fűti tovább a lakást.

Reméljük, hogy a fentiekkel tudtunk némileg segíteni a burkolat kiválasztásában. Amennyiben vásárolni szeretne, látogasson el a www.ilovszkytuzep.hu weboldalra, illetve keresse munkatársainkat a +36-68/412-368-as telefonszámon vagy az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen!