Szeretne új környezetbe költözni, és saját háztartást vezetni? Nem szívesen fizet albérletet, és a használt ingatlan vásárlását sem tartja előnyösnek? Gyors és megbízható megoldást keres annak érdekében, hogy minél hamarabb új életet tudjon kezdeni? Érdemes a könnyűszerkezetes ház építésén elgondolkodni, hiszen több szempontból válhat előnyére.

Talán még nincs olyan sok információja a könnyűszerkezetes házakkal kapcsolatban, azonban ha megismerkedik közelebbről ezzel az építési módszerrel, nagy kedvet kaphat a kivitelezéshez. A könnyűszerkezetes házak fa vagy fém vázas szerkezettel választhatók. Megjelenésüket tekintve nem térnek el a hagyományos, téglából épített ingatlanoktól.

  • Rendkívül gyorsan felépíthetők.
  • Jól ellenállnak a külső hatásoknak.
  • Magas szintű tűzvédelem jellemzi őket.
  • Elősegítik az energiatakarékos életvitelt.
  • Kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek.
  • Jelentős mértékű anyagi megtakarítást érhet el, és elkerülheti a környezetterhelést.
  • Elégedett lehet a helytakarékosság szempontjából.

Cégünk, a Palmex Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt a könnyűszerkezetes házak kivitelezése terén. Célunk a hosszú távú együttműködés, fontosnak tartjuk, hogy tisztában legyenek ügyfeleink a készházak és a könnyűszerkezetes házak közötti különbségekkel. Részletesen informáljuk a tudnivalókról, így biztos, hogy helyesen dönthet. Felkészülten állunk rendelkezésére annak érdekében, hogy terveit minél rövidebb időn belül meg tudja valósítani. Tekintse meg korábbi munkáinkat, és tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.palmex.hu internetes oldalunkon!

Éljen a könnyűszerkezetes házak által nyújtott előnyökkel, jusson hozzá komfortos és energiatakarékos otthonához egyszerűen! Bízza ránk a kivitelezést! Bátran tegye fel kérdéseit és ossza meg velünk elképzeléseit, melyhez lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-332-7369-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a palmex.kft@gmail.com e-mail címünkre!