Rengeteg időt tölt a kertgondozással, és sok bosszúságot okoz a gyomlálás? Szeretne hatékony módszert alkalmazni, amivel megakadályozhatja a talaj kiszáradását a nagy melegben? Esetleg dekorációs anyagot keres, amivel szebbé varázsolhatja a külső környezetet? Minden feladatot megoldhat, ha fenyőkérget, más néven mulcsot használ. Ismerje meg a fenyőkéreg előnyeit Ön is!

Rengeteg helyen lehet olvasni a fenyőkéregről, mégsem mindenki tudja, hogy miért hasznos, és milyen módon kell alkalmazni. A forró nyári időben különösen fontos szerepe van a fenyőkéregnek, hiszen megóvja a talajt a kiszáradásról, és a gyomok gyors növekedését is meggátolja. A fenyőkéreg előnyei nem merülnek ki ennyiben, hiszen számos egyéb érv sorolható fel, amelyek miatt érdemes ezt a nagyszerű, természetes anyagot felhasználni:

  • Megakadályozza a víz párolgását a talajból.
  • Csökkenti, akár meg is szünteti a gyomosodást.
  • Könnyebben gondozhatók az ágyások.
  • Dekorációs célra is alkalmas.
  • Védi a növények gyökereit a fagytól.
  • Lebomolva értékes tápanyaggal látja el a talajt.
  • Hatékonyan javítja a talaj szerkezetét.

Egész évben előnyére válhat, ha fenyőkéreggel borítja a kert meghatározott részeit! Megbízható forrásból szerezheti be a fenyőkérget, ha felkeresi Kátai kertészetünket. Célunk, hogy minél kevesebb problémája adódjon a kertfenntartás során. A nálunk kapható fenyőkéreggel gondoskodhat a növények fejlődéséről, megfeledkezhet a gyomok által okozott kellemetlenségekről. Igyekszünk minél többet segíteni abban, hogy szép, rendezett környezete legyen. Bővebb információért látogasson el a www.fenyokereg.hu internetes oldalunkra!

Használja talajtakarónak a mulcsot! Óvja a növényeket, akadályozza meg a gyomok növekedését, és szépítse a kertjét fenyőkéreggel! Kérje a tanácsunkat, és szerezze be a megfelelő méretű, illetve mennyiségű terméket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-929-1404-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk honlapunkon keresztül, munkatársaink szívesen segítenek!