Hamarosan megnyitja az új üzletét? Ha terasz is tartozik hozzá, és szeretné a látogatóinak biztosítani a tökéletes kényelmet, ne feledkezzen meg az árnyékolókról! A legpraktikusabb és egyben legegyszerűbb megoldás az, ha napellenzőt szereltet fel.

Az árnyékolástechnikai eszközök szerepe évszakonként eltérő. Ha vendéglátóegységet vagy más szolgáltatást nyújtó üzletet vezet, akkor gondoskodnia kell a terasz árnyékolásáról. A vendégek akkor érzik jól magukat, ha biztosítva van számukra az igényesen kialakított környezet. Az egyik legjobb és legnépszerűbb árnyékolástechnikai szerkezet a napellenző, mert ezzel hatékonyan és tartósan óvhatja a teraszt, az erkélyt, vagy a kiülőt az erős napsugárzástól. Stílusos megjelenést érhet el, hiszen az épület színéhez igazodva választhatja ki a ponyvát, és az adott terület méretének megfelelően rendelheti meg a tökéletes nagyságú, akár automatikusan is működtethető napellenzőt. További előnyeiként említhetőek meg a következő tulajdonságok:

  • Egyszerűen használható, motorizálható.
  • Kiválóan ellenáll a szélnek, az esőnek és az UV sugárzásnak.
  • Hozzájárul a beltér hőszabályozásához is.
  • A legmelegebb időben is kellemes árnyékot biztosít.

Fontos, hogy a napellenző beszerzése előtt körültekintően tájékozódjon, ugyanis csak olyan helyen tudja alkalmazni, ahol biztonsággal rögzíthető a homlokzatra.

Könyökkaros napellenzők és más, árnyékolástechnikai eszközök széles kínálatából választhat cégünknél, a Varga-Red Kft.-nél. Termékeink többféle méretben, nagy minta- és színválasztékkal rendelhetőek meg. Egyszerűen informálódhat az árakról, amelyek tartalmazzák az anyag- és a szerelési költséget is, ha ellátogat a www.redonyok.hu címen elérhető weboldalunkra!

Teremtsen kellemes hangulatot, és biztosítsa az árnyékot stílusos napellenzővel! Tájékozódjon a tőlünk rendelhető termékekről, és válassza ki a legtökéletesebb árnyékolástechnikai eszközt! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-1-282-4871-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@redonyok.hu e-mail címünkre!