Tart a hideg napoktól, ugyanis tavaly rengeteg kellemetlensége adódott a zord, csapadékos időben? Szeretne kevesebbet fizetni a fűtésre, és komfortosabb környezetet teremteni? Még nem késő a redőnyöket felszereltetni, melyek sokat számítanak otthona energiahatékony fenntartásában!

A komfortosan kialakított, fűtött, kényelmes lakásban mindenki jobban érzi magát a hideg hónapokban, azonban nem könnyű a feltételeket megteremteni. Egyre magasabb összegeket szükséges kifizetni a fűtésre, ami sok családnak okoz gondot. Ha szeretne kevesebbet költeni, és jobb körülmények között élni, nem maradhat el a megfelelő árnyékolástechnikai eszközök felszerelése. A legnépszerűbb termékek a redőnyök, amelyek nem csak a fény beáramlásának szabályozásában töltenek be kiemelt szerepet, hanem a hő- és hangszigetelést illetően is fontosak.

Alumínium és műanyag redőnyök közül választhat egyéni elképzelése szerint. Ha stabil, tartós, biztonságos redőnyre van szüksége, akkor legjobb, ha az alumíniumból készült szerkezetet szerelteti fel. Amennyiben pedig nem csak ezek a tulajdonságok lényegesek, hanem az esztétikus megjelenés is, akkor válassza a műanyag redőnyt!

Bármilyen nyílászáróra szeretne redőnyöket, cégünknél, az Alba Lamella Kft.-nél máris beszerezheti! Alumínium és műanyag árnyékolástechnikai eszközöket egyaránt rendelhet tőlünk, sőt, egyéni igénye szerint akár biztonsági redőny felszerelésére is van lehetőség. Egyszerűen használható, időtálló, praktikus és esztétikus termékeket kínálunk elérhető áron. A legjobb anyagok felhasználásával dolgozunk, így maximálisan elégedett lehet a tőlünk megvásárolt redőnyökkel. Bővebb információért látogasson el a www.albalamella.hu weboldalra!

Védje otthona belső terét az időjárás viszontagságaitól! Ne csak a kiváló minőségű nyílászárókra gondoljon, hanem a redőnyök hatékonyságára is! Keressen fel bennünket, hogy minél hamarabb sor kerüljön a redőnyök felszerelésére! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-420-1933-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@albalamella.hu e-mail címünkre!