Szeretne gazdaságosan, energiatakarékosan élni? Gyors és megbízható megoldást keres annak érdekében, hogy minél hamarabb beköltözhessen a saját elképzelései szerint épült ingatlanba? A könnyűszerkezetes házak eleget tesznek mindezeknek, sokat nyerhet, ha ezt a technológiát választja!

Az otthonteremtés kérdése mindenkit érint, hiszen az embereknek gondoskodniuk kell a lakhatásról. Többféle megoldás közül választhat Ön is, lehetősége van használt ingatlant vásárolni, albérletbe költözni, vagy saját otthont építeni. A legtöbb esetben költségesebb egy régi ház felújítása, átalakítása, mint egy új ingatlan kivitelezése. Ha családi ház építése mellett dönt, bizonyára szeretne költséghatékonyan fenntartható, kényelmes, komfortos, biztonságos környezetet, és igyekszik minél hamarabb megvalósítani a terveit. Eleget tehet minden igényének, ha kihasználja a könnyűszerkezetes ház kivitelezésének előnyeit:

  • Rendkívül gyors megoldás.

  • Energiatakarékos fal, tető és födémszerkezet.

  • Földrengésállóság.

  • Kiváló hő- és hangszigetelő képesség.

könnyűszerkezetes házak felépítése során nem használnak fel allergén anyagokat, így nem kell aggódnia az esetleges egészségügyi problémák kialakulása miatt. A száraz technológiának köszönhetően nem marad víz a falakban, ami később penészesedéshez vezethetne.

Álmodja meg milyen legyen az otthona, és bízza cégünk, a City Best Hause Kft. szakembereire a tervei megvalósítását! Egyéni igényei szerint vállaljuk a szerkezetkész, a félkész, vagy a kulcsrakész könnyűszerkezetes ház kivitelezését. Energiatakarékos technológia alkalmazásával, magas minőségű anyagok felhasználásával építjük fel a könnyűszerkezetes házakat. Ha esztétikus, időtálló, költséghatékonyan fenntartható könnyűszerkezetes házban szeretne élni, keressen fel bennünket!

Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.acelhaz.hu weboldalon! Egyeztessen velünk időpontot a személyes megbeszélésre, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-3167304-es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt a kanadaigyorshaz@gmail.com címünkre!