Az elmúlt években a nyári hőség szinte elviselhetetlenné vált, természetes, hogy mindenki szeretne védekezni ellene otthonában. A hagyományos opció a ventilátor, ami kedvező áron beszerezhető, ám mivel a szoba meleg levegőjét keringeti, nem nyújt igazán jó megoldást. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle klímák, melyek rendkívül hatékonyak, ám beszerelésük körülményes és az áruk is magasra rúghat. Milyen lehetőség van a kettő között?

léghűtők a ventilátoroknál eredményesebb megoldást kínálnak, hiszen valóban csökkentik a hőmérsékletet, ugyanakkor beszerzésük nem olyan költséges, mint a klímáké, és a falat sem kell megbontani a beszerelésükhöz. A ventilátorhoz hasonlóan a léghűtők is a helyiség levegőjét szívják be, majd küldik ki, ám a különbség, hogy levegő eközben áthalad egy nedves hűtőbetéten, a felszabaduló vízpára pedig hűti a levegőt. Kerekeik segítségével a léghűtők könnyedén mozgathatóak, így mindig abban a helyiségben lehet használni őket, ahol szükség van rájuk. Alacsony energiaigényüknek köszönhetően a készülékek működtetése nem jár jelentős költséggel, így csupán beszerzésükről kell gondoskodni. Milyen készülék mellett érdemes dönteni, ha léghűtőt vásárolna?

A TOSOT léghűtők legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egyszerre több szerepet képesek betölteni, amivel növelik a komfortérzetet. Amellett, hogy hűsítő levegőt biztosítanak ezek a készülékek, párásítóként és légtisztítóként is funkcionálnak!

Ha szeretne felkészülni a kánikulára, és egy nagyszerű középutas megoldást keres, ismerje meg közelebbről a TOSOT léghűtőket! Cégünk, a FNJ PROIMPEX Kft. termékkínálatában biztosan megtalálja azt a készüléket, amire szüksége van. Látogasson el www.tosotshop.eu weboldalunkra, ahol elmerülhet a termékleírásokban, és ha megtalálta a tökéletes megoldást, akár azonnal le is adhatja rendelését! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén, munkatársaink szívesen segítenek! Várjuk megkeresését az info@fnjprompex.hu e-mail címen, valamint a +36-20-472-8891-es telefonszámon!