A tavasz beköszönte sokak számára hoz felüdülést, hiszen újra lehetségessé válnak a szabadtéri programok, és a friss levegőn tölthető idő is meghosszabbodik. Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy bár a tavaszi napsütést még nem érezzük olyan erőteljesnek, már ekkor is könnyedén okozhat leégést vagy napszúrást. A teraszon üldögélve, egy finom ital társaságában hamar elfelejtjük, hogy védeni kéne bőrünket a napsugárzástól. Erre nyújt kiváló megoldást a napellenző, mely akár ablak fölé, akár terasz fölé is könnyedén felszerelhető, és kellő védelmet biztosít.

Az árnyékolástechnika világára manapság úgy gondolnak az emberek, mint kényelmi és praktikussági kialakítások, mely főként a redőnyökre, reluxákra, rolókra és szalagfüggönyökre korlátozódik. Azonban a napellenzők is az árnyékolástechnikai megoldások közé tartoznak!

A napellenzők tavasszal különösen előnyösek lehetnek, hiszen a névvel ellenben nem kizárólag a naptól óvhatják meg otthonunkat. Ugyanis ebben a változékony időjárásban könnyedén előfordulhat, hogy pillanatok alatt egy zápor alakul ki, és a teraszon üldögélve váratlanul érhet bennünket. A napellenző azonban kiváló megoldást kínál az eső ellen is, tehát nem csak ablakainkat óvhatjuk meg ezzel a kialakítással, hanem teraszunkat és az éppen ott tartózkodó személyeket is!

Mi, az Alba Lamella Kft.-nél már sok éve azon fáradozunk, hogy minden ügyfelünknek a legkiemelkedőbb színvonalat biztosíthassuk árnyékolástechnika terén. Napellenzőink minőségi alapanyagokból készülnek, megbízhatóak és kialakításukból adódóan időtállóak is! Széles kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot, akár színösszetételről, akár formáról beszélünk. Ha Ön is egyedi napellenzőt keres, látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-70-420-1933-as vagy +36-70-389-1936-os számon, akár e-mailben, az info@albalamella.hu címen.