Az otthonunk az a hely, ahol önmagunk lehetünk, amit saját képünkre formálhatunk. Akkor miért ne dekorálnánk saját fényképeinkből készült vászonfotóval vagy akár kedvenc filmjeink, sorozataink ikonikus jeleneteivel?

A vászonfotó egy olyan festővászonra nyomtatott festményhatású kép, amit valamilyen fénykép, grafika vagy híres művész alkotásai alapján készítenek, sőt akár egyedi igény szerint, a megrendelő saját fotója is a vászonra kerülhet! Ezeknek a dekorációs termékeknek csak a fantázia szabhat határt.

Az Interneon vászonfotói csak minőségi anyagokból készülnek, mégis szem előtt tartva a megfizethetőséget is. Az óriási méretválaszték mellett lehetőség van egyedi méretben is rendelni, hiszen minden igény más és más. Egyedi, igényes és gyorsan elkészülő, valódi értéket képviselő dekorációja lesz otthonának!

Tökéletes vászonfotó csak megfelelő minőségű fényképből készülhet, fontos az élessége, és fontosak a fényviszonyok, amik között készült.

Ajándéknak is remek ötlet ezt választani, képzelje el például, hogy egy esküvőre a friss házasok közös fényképeiből készült vászonfotó kollázzsal érkezik! Mielőtt összeállítjuk az egyedi méretre is készülő végleges vászonképet, minden átküldött fényképet egyesével megvizsgálunk, ha szükséges korrigáljuk a színeket, hogy a kész kollázs színvilága egyöntetű legyen. Elsődleges szempont számunkra a minőség és ügyfeleink elégedettsége, büszkék vagyunk rá, hogy munkáinkra még sosem volt panasz, és ezt a jövőben is szeretnénk elkerülni, így megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy teljes mértékben azt kapja, amit elképzelt!

Lepje meg magát egy vászonfotóval, vagy válassza ajándékként szeretteinek, kollégáinak!
A www.interneon.hu címen elérhető honlapunkon megtalálja galériánkat, ahonnan ötleteket meríthet, vagy megrendelheti már feltöltött mintáink egyikét! Ha további információra van szüksége, hívjon minket bizalommal a +36 30-941 7889-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@interneon.hu címre!