Szeretnéd színesebbé, vidámabbá tenni az otthonodat? Kedveled az egyedi megoldásokat? Biztos, hogy van néhány kedvenc fotód, amelyeket örömmel tekintenél meg nagy méretben is. Lehetőséged van a falra vászonképeket készíttetni, melyekkel könnyen dekorálhatod a helyiségeket.

Ma már rengeteg kellék, dísztárgy áll rendelkezésre, amelyekkel szebbé teheted az otthonodat. A fényképek szinte mindenkinél megtalálhatók, így biztos, hogy Nálad is vannak kedvencek. A legtöbben képkeretbe helyezik a számukra kedves fotókat, pedig van ennél sokkal jobb megoldás!

Gondolkodtál már azon, hogy mutatnának a megörökített emlékek a falon, modern vászonképek formájában? Akár a családról, egy jól sikerült utazásról, vagy egy szép virágról, állatról tekintenél meg nap, mint nap modern vászonképet a falon, megvalósíthatod az elképzelésedet. A vászonképek többféle méretben nyomtathatók, így egyéni kérésed szerint készítik el ezeket. Ki sem kell otthonról mozdulnod, mivel megrendelheted online a hiányzó dekorációs elemeket. Mielőtt pedig sor kerül a nyomtatásra, megtekintheted az ellenőrzött, korrigált képeket, így biztos lehetsz a tökéletes eredményben.

Magas színvonalú szolgáltatást vehetsz igénybe, és kiváló minőségű, modern vászonképekkel díszítheted a környezetedet, ha az Ötlet Szalon Kft.-hez fordulsz segítségért. Minden fotót ellenőrzünk, nézőképet küldünk, és ezt követően nyomtatjuk a modern vászonképeket. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. Célunk, hogy kifogástalan, szebbnél szebb képekkel gazdagítsd az otthonodat. Szerezz bővebb információt a tevékenységünkről a www.vaszonkepszalon.hu internetes oldalon!

Alakíts ki stílusos környezetet, ahol igazán jól érezheted magad, válassz vászonképet otthonodba! Küldd el nekünk a kedvenc fotóidat, és bízd ránk a képek elkészítését! Amennyiben kérdésed merül fel, hívj minket bizalommal a 06-70-387-5747-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkre!