Szeretnéd olyan fotókkal körbevenni magadat, amelyek a hét minden napján mosolyt csalnak az arcodra? Otthonod stílusos berendezését tervezed, és szükséged van néhány kiegészítőre a falakra? Nagyszerű ötlet a vászonképek nyomtatása, hiszen ha a szívedhez közel álló pillanatokat láthatod nap, mint nap, elűzheted a negatív hangulatot.

Ha valóban egyedi ajándékot keresel, vagy az ingatlanod különleges kialakítását tervezed, semmiképp sem maradhat el a vászonkép készítés. Minden nap jó érzésed lehet, ugyanis előcsalhatod ezeket, ha a számodra kedves pillanatokat ábrázoló vászonfotókkal díszíted a környezetedet. Megjeleníthetők a kedvenc családi fotók, egy-egy állat, növény, esetleg egy csodaszép táj, ami közel áll hozzád. A vászonkép több, mint egy ideális megoldás. Egyéni elképzelésedre van bízva, hogy mi kerüljön rá, amit elhelyezhetsz majd az előtérben, illetve a különböző célra kialakított szobákban. A faliképek bárhol, bármikor megvásárolhatók, a kérésed szerint elkészült vászonfotó viszont csak nálad lesz látható. Fontos, hogy profik segítségét kérd, akik magas minőségű anyagok felhasználásával, korszerű technika alkalmazásával oldják meg a tervezést, majd a nyomtatást.

Cégünk, az Ötlet Szalon Kft. határtalan lehetőségeket kínál a vászonkép nyomtatás terén. Egyéni kérésed szerint készítjük el a vászonfotót, így a méretet és a fotók elrendezését illetően sincsenek határok. Tartós, kiváló minőségű vászonképeket készítünk, amelyek élethűen ábrázolják a felejthetetlen emlékeket, vagy éppen egy kedvenc virágot, állatot, tájat. Garanciát vállalunk a munkánkra, retusáljuk a hozzánk érkezett fotókat, és a fényerősség beállítására is kiemelt figyelmet fordítunk. Igyekszünk tökéletes eredményt elérni. Tudj meg többet tevékenységünkről a www.vaszonkepszalon.hu internetes oldalon!

Legyen stílusos a környezeted! Ne a szokásos, bárhol megvásárolható faliképek mellett dönts, hiszen vászonképekkel sokkal szebbé teheted a helyiségeket! Küldd el nekünk a fotókat, és mi elkészítjük a megfelelő méretű vászonképeket! Felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk a 06-70-387-5747-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkre!