Még nem tudja, hogyan oldja meg a költözést? Rengeteg bútor és egyéb használati tárgy vár a csomagolásra, majd a szállításra? Lakossági költöztetés keretein belül hatékonyan, megbízható módon, és gazdaságosan fuvaroztathatja el értékeit. Érdemes erről a lehetőségről minél hamarabb informálódni, nehogy lemaradjon a kedvező ajánlatról!

Új ingatlan vásárlása, munkahelyváltás és számos más ok miatt kerülhet sor a költözésre. Érdemes a használati tárgyak szelektálását időben elkezdeni. Ha megszabadul a lomoktól, és elajándékozza a feleslegessé vált eszközöket, sokkal gyorsabb és egyszerűbb feladata lehet. Felmerülhet a kérdés, hogy ismerősök vagy lakossági költöztetést vállaló cég segítségével oldja meg az értékek szállítását. Érdemes az utóbbi mellett dönteni, hiszen több szempontból válhat előnyére. Találhat olyan szolgáltatót, ahol rendelkezésére állnak a hét minden napján, akár éjjel is. Profi költöztetőkkel elkerülheti a kellemetlenségeket, minimálisra csökkentheti a stresszt, és egyéni időbeosztásához igazodva juttathatja el a csomagokat a kijelölt célba.

Akár azonnal vállaljuk a lakossági költöztetést a 12-es Teher Bt. munkatársaiként! Tavaszi költöztetés akció keretein belül kedvező áron kérheti csapatunk segítségét. Ingyenesen biztosítjuk a megfelelő mennyiségű dobozt, akár elvégezzük a be- és kicsomagolást is. Három munkaórát követően félóránként számoljuk az árat, így jelentős összeget takaríthat meg. Budapest területén belül elengedjük a kiállási díjat. Olvasson részletesen a tevékenységünkről, és tájékozódjon az árakról a www.12-esteher.hu internetes oldalunkon!

Oldja meg egyszerűen és költséghatékonyan a költözést, éljen a cégünk által nyújtott lehetőséggel! Vegye igénybe lakossági költöztetés szolgáltatásunkat rendkívül kedvező feltételek mellett! Bízza ránk a csomagolást, a mozgatást és a szállítást is! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-454-6002-es telefonszámon vagy a 12esteher@gmail.com e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket!