Szeretne családi házba költözni, de nem vágyik a felújítás okozta stresszre, hanem inkább egy új házat venne birtokba? Amennyiben van egy üres telke, amire építkezhet, ez viszonylag gyorsan megoldható, és az árakkal is elégedett lehet, ha a készházak közül választ!

A készházak főbb elemei egy erre szakosodott cég telephelyén készülnek hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal és a szerelvények helyének előkészítésével, majd a helyszínen szerelik őket össze. Egyre többen választják a készházakat, mivel energiatakarékosak, rövid idő alatt elkészülnek, és akár a fele is lehet a rezsiköltségük a hagyományos házakéhoz képest. Szerkezetüket tekintve a könnyűszerkezetes házakhoz hasonlóak, azaz hatékony szigeteléssel ellátottak, favázasak, csupán az építési időben van különbség: egy készház felépítési ideje mérettől függően körülbelül öt hónap. További előny, hogy a készházakat könnyedén lehet bővíteni könnyűszerkezetes technológiával, amennyiben a későbbiekben további helyiségekre lenne szükség.

Cégünk, a TAKSONY H-BEK Építőipari és Ingatlanforgalmi Kft. könnyűszerkezetes és készházak építésével foglalkozik immáron több évtizede. A legjobb ár-érték arányú épület tulajdonosa lehet, amennyiben bennünket bíz meg a kivitelezéssel, ráadásul a kulcsrakész állapotot harmad akkora költségkeretből érheti el, mint amennyit egy azonos alapterületű, budapesti lakásra költene. A kiváló szigetelésnek köszönhetően a fenntartási költségeken is rengeteget spórolhat, és kényelmesen élhet családjával együtt. Olvasson további érdekességeket a készházakról, illetve cégünk tevékenységéről, valamint tekintse meg referenciáinkat és terveinket a www.konnyu-szerkezet.hu címen elérhető weboldalunkon!

Ne érje be bármivel, és ne várjon sokat az építésre, hanem inkább válassza a készházak egyikét, és bízza ránk a kivitelezést! Amennyiben meggyőztük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-444-1590-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címünkre, és kérjen árajánlatot!