Amikor két ember összeköti az életét, és kimondják a boldogító igent, az az egyik legszebb esemény
az életükben. Természetesen az esküvőt rengeteg szervezési teendő előzi meg, köztük fontos szerepet kap, hogy a pár megtalálja az ideális fotóst, hiszen vannak megismételhetetlen pillanatok a nagy napon, melyek megörökítését célszerű profira bízni. A legjobban sikerült fényképek albumba kerülnek, amit időről időre végiglapoz a pár, vagy megnéznek az ismerősök, de ennél több szerep nem jut nekik. Te nem szeretnéd minden nap viszontlátni életed egyik legfontosabb pillanatát? Az esküvői fotókból vászonképek is készülhetnek!

Ha szeretnéd személyesebbé varázsolni közös otthonotokat, a legjobb megoldás, ha vászonképet készíttetsz kedvenc fotóidból. Az igazán jól sikerült képek így nem egy albumban fognak porosodni vagy a számítógéped memóriájában lapulni, hanem mindig szem előtt lehetnek, és mosolyt csalhatnak az arcodra, még akkor is, ha nehezen indul a reggel vagy fáradtan érsz haza. A vászonképek az egyedi igények szerint készíthetőek el, csak egy kis kreativitás kell hozzá, hogy megtervezd, melyik helyiségbe milyen hangulatú és méretű kép illik. A vászonképet vakráma kerettel érdemes megrendelni, amihez akasztó is jár, ennek köszönhetően csupán annyi a dolgod, hogy felakasztod a kijelölt helyre.

Máris van ötleted, hogy hova tennéd a kedvenc esküvői fotóidat, és szeretnéd tudni, hogyan tudod megrendelni a különleges dekorációt otthonodba? Az Ötlet Szalon Kft. csapata mindenben segítséget nyújt! Nézz körül www.vaszonkep.hu weboldalunkon, ahol tájékozódhatsz a lehetőségekről, méretekről, illetve árakról, és rendelésedet is leadhatod! Arra törekszünk, hogy a legegyszerűbben megrendelhesd a vászonképeket vakráma kerettel együtt, és a tökéletes végeredmény érdekében egyeztetünk Veled, hiszen az a célunk, hogy örömödet leld az elkészült vászonképekben! Ha kérdésed lenne, szívesen segítünk, bátran keress fel minket a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címen vagy a +36-70-387-5747-es telefonszámon!