Ha a sarokkanapéról van szó, akkor az emberek többsége általában egy kényelmes, ám hatalmas, több személyes ülőalkalmatosságot képzel maga elé. Jó tudni azonban, hogy valóban léteznek ilyenek is, ugyanakkor nem minden sarokkanapé foglal óriási területet, sőt, bizonyos darabok kifejezetten helytakarékosak, és a kisebb lakásokba is remekül illenek.

Természetesen fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő méretű sarokkanapét, ezért érdemes alaposan körülnézni a kínálatban. Viszont egy praktikus bútorral rengeteg helyet lehet spórolni, ezért megéri egy kis időt szánni a választásra.

Sarokkanapéval helyet spórolni – ez lehetséges?

Igen, hiszen a sarokülők többsége ágyként is használható, vagyis kinyitva lényegében egy franciaágy méretű fekvőhelyet kapunk, viszont összecsukva nagy szabad teret kapunk előtte. Így napközben nem foglalja feleslegesen a helyet az ágy.

A sarokkanapéval nyugodtan lehet számolni, mint tárolóhely is, ugyanis sokuk ágyneműtartóval rendelkezik, nem kell külön szekrényt rendszeresíteni a párnák, takarók napközbeni tárolásához. Kis lakásokban sokan elkövetik azt a hibát, hogy helyhiány miatt nem ágyaznak be, legfeljebb csak letakarják az ágyat egy pléddel, ám ez rendetlen, zsúfolt hatást kelt, arról nem beszélve, hogy így az ágy összecsukása is lehetetlenné válik.

Jól átgondolt választással, és egy kis odafigyeléssel a sarokkanapé nagyszerű választás kis területű lakásokba is. Érdemes pontosan lemérni a rendelkezésre álló területet, és egy megfelelő méretű, ágyneműtartós típust választani, ami segít a helytakarékosságban.

Amennyiben ilyet keres, látogasson el a www.butor7.hu weboldalra, ahol hatalmas választék várja dekoratív sarokkanapékból! Az általunk kínált bútorok megbízható minőségűek, tartósak, bátran ajánljuk őket mindenkinek. Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon található üzenetküldő menüpontban, vagy az info@butor7.hu e-mail címen, illetve kérje bátran visszahívásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és mindenben segítenek.