A budapesti tehertaxi az irodai beszerzésekhez kézenfekvő szolgáltatás. A szállítást bízza olyan cégre, ami naponta végez hasonló tevékenységet!

Az irodai beszerzést is segítjük a tehertaxinkkal

Egy iroda berendezése nem végleges, bármikor szükség lehet új bútorok, műszaki cikkek megvásárlására. Az is gyakran előfordul, hogy egyszerre csak egy-egy holmit vásárol az iroda, attól függően, hogy éppen mit kell pótolni, lecserélni vagy növelni a számát.

A legegyszerűbb a bútor vagy műszaki cikk vásárlását lebonyolítani az online rendelésekkel. Az interneten keresztül azonnal be lehet szerezni szinte bármit. Az egyetlen oka, hogy van várakozási idő is, az maga a kiszállítás. A vásárló el tudja dönteni, hogy a megrendelt terméket az áruházzal szállíttatja ki vagy inkább saját maga intézi a kiszállítás szervezését. 

Stabil színvonal minden alkalommal

Minden kereskedésnél eltérő színvonalú lehet a kiszállítás szolgáltatása, amit különböző csapattal, futárcéggel végeztetnek el. Egy-egy áruház különböző szállítási díjakkal dolgozik, ahogyan az is eltérő lehet, hogy mennyit kell várni a termékre. A tehertaxi szolgáltatása nem jelent minden alkalommal zsákbamacskát, ha ugyanazzal a megbízhatóan dolgozó csapattal és rutinos céggel szállíttatja a megrendelt árut.

Előre egyeztetett időpontokban mindig a várakozásoknak megfelelően visszük a megadott címre az új irodai széket, asztali számítógépet, iratszekrényt vagy szobanövényeket. Velünk nyugodtan számolhat, az iroda életét nem zavarjuk meg kiszámíthatatlansággal.

A tehertaxi egy vagy néhány tételes szállításhoz ideális szolgáltatás, amit cégek részére is ajánlunk. A fővároson belül kilométer díj felszámolása nélkül, kedvező árakkal végezzük a szállítást ügyfeleinknek.

A pontos ajánlatot minden érdeklődőnek személyre szólóan tudjuk összeállítani. A www.koltoztetes-vigpack.hu webcímen megtalálja az elérhetőségeinket. A 06-20-510-97-05, 06-20-317-91-69 telefonszámokon és a vigpack.kft@gmail.com email címen lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik eligazítják a részleteket illetően!