A kirakatvédő rácsok ma már szinte teljesen általánosnak mondhatók, az üzlettulajdonosok többsége természetesnek veszi, hogy ily módon is védi a boltját. Azonban kevesen tudják, hogy ezek a védőrácsok akár más funkciót is betölthetnek, például remek térelválasztó válhat belőlük. Nézzük, milyen előnyeik vannak ilyen formában!

1. Átláthatóság

Olyan esetben, amikor fontos a térelválasztás, de nem átláthatatlan megoldásra – például ajtóra – van szükség, a rács remek választás. Biztosítja a belátást, a szellőzést, nem akadályozza a fény terjedését, ugyanakkor hatékonyan különválasztja a tereket.

2. Sokoldalúság

A térelválasztó rácsok számos esetben nyújtanak tökéletes megoldást. Legyen szó akár egy bevásárlóközpontban az üzletek közlekedő folyosóktól való elválasztásáról, egy nagy területű raktáron belül több kisebb terület kialakításáról vagy akár a mélygarázs egységeinek egymástól való elválasztásáról, a rács jó választás. Erős, stabil, de dekoratív és mozgatható. Ha nincs rá szükség, egyszerűen nem kell leengedni.

3. Kedvező árfekvés

A térelválasztó rács kedvező áron kivitelezhető, főleg, ha számításba veszi hozzá azt is, biztonsági szempontból is előnyökre tehet szert vele.

Szeretné leválasztani üzlete egy részét? Kisebb területekre osztaná a raktárát? Praktikus és biztonságos megoldást keres bevásárlóközpontban található boltja védelmére? Válassza a térelválasztó rácsokat!

Cégünk, a Fémmíves-87 Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és készséggel segítünk megvalósítani az Ön elképzeléseit is. Nagy szilárdsággal rendelkező, mégis elegáns rácsokat kínálunk, melyek tökéletesen megfelelnek a korszerű igényeknek.

Amennyiben többet szeretne megtudni térelválasztó rácsainkról, látogasson el a www.femmives.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni a kivitelezésre, lépjen kapcsolatba velünk a 06-70-371-6177-es telefonszámon vagy a femmives@t-online.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek Önnek mindenben.